Knivsliping blir aldri det samme

opprettet den under Knivslipere, Kniver og Tilbehør

Knivsliping blir aldri det samme
Knivsliping blir aldri det samme
En knivsliper bør være enkel å bruke. Den bør produsere skarpe kniver, og den bør være lett å vedlikeholde. I tillegg bør den være solid og slitesterk. Alt dette får du ved å anskaffe deg en KE 3000 knivsliper fra Barents. Dette er en testvinner som har vunnet mange utmerkelser for sin enkle bruk og fremragende sliperesultateter.

Når du skal slipe kniver er det tre ulike operasjoner som må gjøres. Det er sliping, ståling og honing. Vår KE 3000 gjør alle disse operasjonene i ett. Det kreves ingen etterbehandling av knivene etter at de er ferdig slipt. Du kvesser enkelt dine kniver på et par minutter, og får et skinnende blankt og skarpt resultat.

Prosedyren en rett frem:

Det er to gummibelagte hjul som man fester slipebeltene på. Det venstre hjulet sliper venstre side av eggen, og høyre sliper høyre side. Hver side slipes i 3 operasjoner. En med relativt mye press på kniven (ca 1,6 Kg), neste omgang (høyre, så venstre side) litt mindre press, og til slutt avslutter man med en helt lett sliping av begge sider for å få en skikkelig skarp egg. Etter noen kniver vil du fort se hvor enkel denne maskinen er i bruk, og hvor bra resultat du får.

Vi har lageret fullt av denne maskinen, og du bestiller den enkelt i nettbutikken vår. Ta turen innom for massevis av gode tilbud på rundt 400 forskjellige varer. Og flere varer kommer fortløpende.

Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din