Vannscooter Tilbehør

opprettet den under Vannscooter

Vannscooter Tilbehør

 

I dette innlegget belyser vi blant annet vårt hovedprodukt innen tilbehør til vannscooter, nemlig vår vannscooter dock. Vinteren er i anmars, så vannscooter er vel ikke akkurat det hotteste i markedet akkurat nå, men vi liker å være ute i god tid, slik at kundene kan få sett hva vi har og gjøre seg opp en mening til sesongen kommer.

 

Våre vannscooter docker har blitt overraskende populære, og med den nye docken som nå er ferdig utviklet håper vi på å klare å konkurrere med de største dockene på markedet. Den har blitt lengre, bredere og med betydelig større flyteevne enn våre konkurrenters docker, så vi håper og tror at dette blir en suksess.

 

En annen ting som skiller vår nye dock fra konkurrentene er at rullene i bunn er erstattet med flere smale hjul, noe som minsker friksjonen og gjør landsetting og utsetting mye lettere enn før. Disse hjulene kan flyttes i 3 forskjellige posisjoner på hver side for at man skal kunne tilpasse docken til alle typer vannscootre. Modellen RotoPort XL takler selv de aller største vannscooter typene.

 

Vår standard modell:

RotoPort:

 

 

Vår nyeste modell:

RotoPort XL:

 

 

Båtskrog til Vannscooter

 

En annen ting innen tilbehør til vannscooter er båtskrog. Dette importerer vi selv på bestilling. Disse skrogene gjør at du kan bruke nesten hvilken som helst type vannscooter som motorkraft. Du docker bare vannscooteren i skroget, og så er det bare å kjøre i vei. Foreløpig har vi kun to modeller. En RIB liknende sak, og en vanlig type båt.

 

SJFZ 16

DemonstrasjonsvideoVannscooter-RIB

 

For mer informasjon og priser på disse produktene, vennligst kontakt oss.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din