Bilbatteri - Panther 60 Ah

Bilbatteri - Panther 60 Ah

1.349,00 NOK

Veil. salgspris 1.349,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 500055
Lagerstatus: 2 stk. på lager
stk.

Panther Premium Bilbatteri - 60 Ah

Det omfattende utvalget av typer i Panther Premium-serien, med kapasiteter fra 32 til 110 Ah, dekker nesten alle bruksområder og overbeviser også med høy kvalitet til den beste prisen.

 Feste: B00

 Spenning: 12 V

 Kald startstrøm: EN 360 A

 Batterikapasitet 60 Ah

 Polstilling: 0 (+ til høyre når polene er vendt mot deg)

 Lengde: 200 mm

 Bredde: 170 mm

 Høyde: 225 mm

 Vekt: 14,5 kg

Polstilling:

Fordelene med å kjøpe bilbatterier av høy kvalitet

Det er absolutt ingenting galt med å søke etter måter for å kutte ned på utgifter hvor som helst det er mulig. Det er spesielle utgifter som er uunnværlige. Ta bilbatteriet for eksempel; du kan føle at du sparer store penger ved å kjøpe et billig batteri i en nærliggende butikk, men valget kan påtvinge andre ekstra utgifter i nærmeste fremtid, og til slutt beseire hensikten med kostnadskutt. Å bruke høykvalitets-batterier er langt bedre enn å bli strandet på veien. Ikke bare sparer det penger i det lange løp, men har en rekke fordeler.

Langvarig

Du ønsker at kjøretøyets batteri skal vare så lenge som mulig. Batterier av høy kvalitet varer i mellom 5-6 år avhengig av bruk. Du må sørge for at bilen din er sikret for en kjøretur regelmessig, ellers reduseres batterilevetiden betraktelig. Vær, kjørevaner og korte turer vil påvirke batterilevetiden betydelig. Hvis du liker å legge til enheter som ekstra lys, må et batteri med høy ytelse være det eneste alternativet. Panther bilbatterier har overlegen kvalitet og varighet.

Tagger bilbatteri pris, bilbatterier, bytte bilbatteri, bilbatteri levetid, billig bilbatteri, bilbatteri tilbud, skifte bilbatteri, bilbatteri 12v, nytt bilbatteri, tilbud bilbatteri