Villmarksgenser

Villmarksgenser

549,00 NOK

Veil. salgspris 549,00 NOK

Klarna

Basert på 5 Vurderinger


Villmarksgenser - Eskimo

En varm genser er et must for kalde dager og kalde vintre. Hvis du leter etter en behagelig genser for å holde deg varm denne sesongen, sjekk ut denne norske villmarksgenseren. Denne stilige genseren er laget av myk ull og har en behagelig passform, noe som gjør den perfekt for å ha på seg på hverdager eller utendørs. 

Misliker du å være kald? Prøv vår villmarksgenser

Vi har alle vært der. Du går på fottur, eller en tur ved stranden, og vinden skjærer rett gjennom deg. Derfor har vi laget genserne våre av høykvalitets ull fra Norge. Nå kan du nyte naturen uten å bekymre deg for kulden.

Ikke bare vil kroppen din sette pris på genserne våre, men stilen din vil også sette pris på det. De kommer i både urbant og tradisjonelt design, slik at du kan bruke dem hvor som helst. Enten du går i byen eller i skogen, vil en villmarksgenser holde deg varm og komfortabel hele dagen.

Nye modeller med villmarksgensere

Nå har det kommet flere nye design. Fargene Marine (Navy), Grønn og Offwhite.

Den gamle, grå versjonen er utgående. Få igjen på lager. 

Kjønn: Begge (Unisex)

Materiale: 60% Ull / 40% Acryl

Se annen Ullbekledning.

Tagger villmarksgensere, villmarksgenser herre, villmarksgenseren farger, villmarksgenser grønn, villmarksgenseren, villmarksgenser dame, villmarksgenser blå, villmarksgenser grå, villmarksgenser rød, villmarksgenser hvit

Andre kunder har også kjøpt