Båtlift ( BoatLift )

Båtlift ( BoatLift )

Pris fra 46.750,00 NOK

Klarna
Basert på 4 Vurderinger

Båtlift image

Båtlift fortøyningssystem

Vår båtlift er en platform som er utviklet som et modulært system bestående av kuber med 1 meters bredde og kan designes i henhold til størrelsen på din båt. Dette systemet lar deg fortøye din båt på et enkelt vis. Du kan også installere vinsj på platformen. Dette systemet er lagd for å kombineres med SunnyDock flytebryggesystem, og kan bygges så stor som man ønsker. SunnyDock er ekstremt holdbart med tanke på vær og vind, og er lagd spesielt for områder med sterk vind og høye bølger.

PMS Båtlift = Enkel fortøyning

Systemet er designet for å beskytte din båt mot potesielle farer ved fortøyning i vann, og kan benyttes til båter fra 4 til 10 meters lengde. Flytekapasiteten varierer fra hvilke kuber som er brukt. Normalt sett fra 1000 kg til 5000 kg. Trenger du å reparere din motor, kan dette gjøres enkelt på platformen, så det er ikke nødvendig å flytte din båt opp på land igjen. Med kubeplattformen på hver side kan du enkelt forflytte deg rundt omkring båten. Du kan også installere kraner for tunge båter i front av systemet, og enkelt fortøye din båt sikkert.

PMS Båtlift = Enkel montering

Dette systemet er utrolig lett å montere, nesten som legoklosser i monsterformat. Selve liften er lagd som moduler på 1 x 1 meter, men man trenger noen ekstra kuber med SunnyDock ( 0,5 x 0,5 meter ) rundt platformen så man har noe å gå på. Systemet er også like lett å demontere som det er å montere. Ideelt hvis man for eksempel skal ta det på land for vinterlagring.

Slitesterk og miljøvennlig

Alt sammen er lagd av supersterkt, UV-bestandig PE plast (PolyEthylene) noe som gjør at varigheten er praktisk talt evigvarende. Den første flytebrygga av PE vi solgte for 15 år siden ligger like fin på sin plass ute i havgapet på Helgelandskysten. Dessuten er alle våre RotoPlast produkter 100% miljøvennlige fordi PE ikke reagerer med vann, og fører ikke til vannforurensning.
 

Dette liftsystemet er veldig likt vår Vannscooter Dock, bare beregnet på båter i stedet for vannscootere. I bunnen og på sidene er små ruller som gjør at du kun med motorens kraft kan kjøre båten din opp på platformen, og gå tørrskodd i land. Sett motoren i revers, og du bakker ut igjen like enkelt. Det kan også monteres vinsj i front av liften, slik at man kan vinsje båten opp på platformen hvis man ønsker det.
 


Stikkord for BoatLift systemet:


  Kompatibelt med SunnyDock og RotoDock flytebrygger


 

  Tilnærmet vedlikeholdsfritt


  Enkel montering


  Ingen skarpe kanter


  UV motstandig


  Motstandsdyktig mot mange kjemikaljer


  Anti-skli overflate


  Trygg påkjøring og utsetting


  Sterk og fleksibel


  Kompatibel med de fleste skrogtyper


  Støtsikker


  Meget stabilt


  MiljøvennligNB! Dette produktet varierer i pris etter størrelse og antall sunnydock elementer. Kontakt oss derfor for pristilbud hvis du ønsker andre konfigurasjoner.

Last ned brosjyre her.

Tagger båtlift, båtlift pris, båtlifter, flytende båtlift, marine båtlift