Ringgummimatte

Ringgummimatte

Pris fra 89,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


Ringgummimatter

I den kalde nordiske vintertiden, spesielt i vintersportområder, kan disse ringgummimattene med sin antiskli-egenskaper utnyttes fordelene fullt ut. 

Gummimattens dreneringsfunksjon tillater væsker å renne perfekt takket være den karakteristiske hullstrukturen og forhindrer uønsket vannoppsamling. 

Økt sikkerhet

Den perforerte ringgummimatten tilbyr sikkerhet, spesielt i snødekte områder, på taubanestasjoner, skiheiser eller på ski -terrasser - uansett hvor det kan bli vått, glatt og glatt. 

Med ringgummimatter er det også fullt mulig å utstyre inngangspartier, staller, fjøs, båter, eller arbeidsplasser på en enkel måte.

Vekten og materialegenskapene til den bearbeidede nitrilgummien sikrer at den er optimalt tilpasset enhver overflate.

Anti-Skli overflate

Ringen i gummimatte har en sterk antiskli-effekt. Den åpne overflaten, sammen med knappene på undersiden, sikrer at væsker og smuss ikke kan samle seg på toppen av ringgummimattene mer enn under matten.

På grunn av deres robusthet, værbestandighet og muligheten til å rengjøre dem med høytrykkspyler, er de perforerte gummimattene ikke bare egnet som dørmatter for private eller kommersielle inngangspartier, men også ideelt for å holde dyr.

Staller, hestekasser, hestetilhengere, fjøs, lekeplasser, garasjer og masse annet kan altså enkelt enkelt utstyres med ringgummimatter. Bare fantasien setter grenser.

Leveres i størrelsene:

80 x 120 cm. 23 mm tykkelse.

40 x 60 cm. 16 mm tykkelse.

Tagger gummimatte, gummi matte, gummimatte utendørs, gummimatter gulv, gummimatte garasje, gummimatte med hull, gummimatter hest, gummimatte lekeplass, gummimatte tilhenger, ringmatte, ringmatter, ringmatte gummi, ringmatter gummi

Andre kunder har også kjøpt