Fuktsluker

Fuktsluker

Pris fra 99,00 NOK

Basert på 2 Vurderinger

Fuktsluker - Nordic Dry
 

Når en beholder flyttes mellom temperaturnivåsoner, vil det bli endringer i relativ luftfuktighet. Dette fordi at varm luft holder på mer vann enn kald luft. Hvis temperaturnivået faller under punktet for kondensering, kondenserer vannet, og det er her det er potensial for at det blir skade på gjenstander. Det er imidlertid bare vannet i luften som utløser problemer.
 

Nordic Dry fuktsluker har blitt verifisert for å være 100% giftfri av ALS Laboratoy Service og spesielt fri for akrylamid, som kan være utbredt i enkelte stivelsesbaserte tørkemidler. Nordic Dry fuktsluker er godkjent for bruk i all transport av mat og landbruksprodukter.
 

Dette unike elementet absorberer fukten ved å trekke ut vanndamp som er tilstede i luften, og dermed unngår fuktigheten inne i beholderen fra å kondensere. Tørkemiddelet begynner da å bli en gele som fortsetter å suge opp vann. Vannet som tas inn holdes inne på grunn av eksistensen av et unikt bindemiddel, og unngår dermed å dryppe.
 

Fuktsluker i bil og båt
 

Nordic Dry's fuktsluker kan fint brukes i både bil, båt, på campingen eller andre steder der du ønsker fuktoppsamling.
 

Hvordan bruke fuktsluker fra Nordic Dry?
 

Undersøk containerens generelle tilstand. Hvis du er i stand til å se noe lys, er det muligens et problem med den, og du bør tenke på å bytte ut containeren. Nordic Dry produkter er helt trygge for bruk sammen med varene du frakter. Nordic Dry bekjemper fuktighet og kondens ved å absorbere vanndamp fra luften og hindrer fuktighetsnivået inne i beholdere fra å nå kondenseringspunktet.
 

Nordic Dry har strategiske partnerskap med produsenter over hele verden. Dette tillater oss å etablere et forsvarsalternativ for å oppfylle dine spesifikke krav. 

 

Når posen veier 3 ganger sin oprinnelige vekt er det på tide å bytte den ut med en ny. Den kan kastes som vanlig restavfall.

 

Nordic Dry fuktsluker føres i størrelsene 250 gram, 1000 gram og 2000 gram.

 

 

Tagger fuktsluker, fuktsluker bil, fuktsluker jula, fuktsluker båt, fuktsluker til bil, fuktsluker kjeller, fuktsluker pose, fuktsluker til båt, beste fuktsluker, fuktsluker i bil