Vinterstøvler - Pollyboot Galaxy Rigger med vernetå

Vinterstøvler - Pollyboot Galaxy Rigger med vernetå

645,85 NOK 759,82 NOK

Veil. salgspris 650,00 NOK

Basert på 3 Vurderinger

Vinterstøvler - Pollyboot Galaxy Rigger med Vernetå

 

Vinterstøvelen Galaxy Rigger fra Pollyboot er en fleksibel vernestøvel som har utmerket varmeisolering, har god støtdemping i hælen og selvrensende såle. En utmerket støvel som har meget god holdbarhet i kalde omgivelser. Den er lagd av supersterkt PU (Poly Urethane).

Innersålen har antibakterielle egenskaper, og er produsert av 100% naturlig fiber som gir antistatiske egenskaper. Den har også en spesiell søm. Foret er lagd av 30% ull, 30% acryl og 40% polyester, noe som gir svært god beskyttelse i forskjellige værforhold. Foret er ganske tykt, så man burde i de fleste tilfeller velge et nummer opp i størrelse i forhold til hva man ville brukt normalt sett.

Se annet
Fottøy.

Vinterstøvler Dame / Herre med Vern - Galaxy Rigger

Tagger vinterstøvler dame, vinterstøvler herre, vinterstøvler 2017, vinterstøvler tilbud, vinterstøvler dame tilbud, vinterstøvler herre tilbud, vinterstøvler til damer, vinterstøvler menn, vinterstøvler str 37, vinterstøvler str 39, vinterstøvler str 38, vinterstøvler str 40, vinterstøvler dame salg, vinterstøvler med pels, vinterstøvler med for, vinterstøvler tilbud dame, vinterstøvler til herre, vinterstøvler str 42, vinterstøvler på tilbud,

Andre kunder har også kjøpt