Ledlenser MH7

Ledlenser MH7

1.119,00 NOK

Veil. salgspris 1.119,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 671056
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Ledlenser MH7 - Superlett og Kraftig Hodelykt

Med denne sterke, oppladbare hodelykten har du større frihet mens du reiser og på jobb. Lykten kan brukes som håndholdt lanterne eller frontlykt.

Ledlenser MH7 er en lett hodelykt som er egnet for både daglig bruk og reiser, og veier kun 139 gram. Et tverrbånd for hodebåndet følger med lykten for å tillate individuell tilpasning, og en bryter på lanternehodet brukes til å slå den av og på. Både hvitt og rødt lys er tilgjengelig. Lykten har Smart Light Technology, Rapid Focus og Advanced Focus System.

En magnetisk USB-kabel brukes til å lade det oppladbare Li-ion-batteriet som følger med. Du har alltid full kontroll over strømstatusen takket være hodelyktens indikator for lavt batteri og lade-/batteristatusindikatorer. Vanlige AA-batterier kan også brukes sammen med lykten.

Stilt inn på den laveste lysstyrken kan den vare i opptil 60 timer med lys, og ved maksimal lysstyrke kan den vare i 3,5 timer. Med en maksimal lysstyrke på 600 lumen er det tilstrekkelig belysning på 200 meter. 

Du kan velge mellom kontinuerlig eller energisparende lys med MH7s to energimoduser: konstant lys og energisparing. Power, Low Power, Mid Power, Boost og Blink er de fem andre lysprogrammene som er tilgjengelige. Med batterier veier lykten 139 gram. leveres med en USB-kabel og ett sett med oppladbare batterier.

 

 Veier kun 139 gram med batterier

 Opptil 60 timer lys

 600 Lumen