Smartpære - E27 - 5W

Smartpære - E27 - 5W

149,00 NOK

Veil. salgspris 149,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 500165
Lagerstatus: 10 stk. på lager
stk.

Smartpære - Varm hvit E27 5W - Alpina

Vil du også skape en koselig atmosfære hjemme raskt, uten å investere mye i dyre smarte systemer? Da er Alpina Smart hjemme LED-pæren perfekt for deg. Denne smartpæren med en E27-kobling passer perfekt inn i ethvert interiør takket være sitt vintageutseende og varm hvite lys. Med Alpina Smart Hjem-appen kan du kontrollere pæren fra avstand. Har du ikke en smarttelefon? Du kan også betjene den smarte Wi-Fi-pæren med Alpina Smart Hjem-fjernkontrollen. Denne fjernkontrollen er ikke inkludert.

Alpina Smart hjemme-app

Det flotte med alle typer smartlys er at du kan styre dem fra hvor som helst i huset. Bare koble LED-lyspæren til Alpina Smart Hjem-appen. Du kan laste ned appen for Android i Google Play Store og for iOS i App Store. Når appen er installert og smartpæren er tilkoblet via wifi, kan du bruke appen til å justere lysstyrken, slå pæren av og på fra avstand, og til og med sette tidsplaner. Alt fra komforten av din egen seng eller sofa. Har du ikke en smarttelefon? Da bør du vurdere å skaffe Alpina Smart hjemme-fjernkontrollen for enkelt å betjene smartlyset ditt. I tillegg til å styre pæren via smarttelefonen eller Alpina Smart hjemme-fjernkontrollen, kan du også styre Wi-Fi-lyspæren med stemmen via Amazon Alexa og Google Hjem.

Skap mer atmosfære i ditt hjem

Ingenting skaper atmosfære som riktig belysning. Den vintagestilen på Alpina Smart Hjem Wi-Fi-lyspæren passer sømløst inn i ethvert interiør, og det varm hvite lyset skaper automatisk en koselig stemning. Planlagt en romantisk kveld for to? Eller en filmkveld med gode venner? Juster lyset for å skape den perfekte stemningen for enhver anledning. Juster enkelt lyset via Alpina Smart Hjem-appen eller med stemmekommandoer med Google Hjem og Amazon Alexa.

Sett tidsplaner

Vintermånedene kan noen ganger virke tunge for mange av oss, spesielt om morgenen. Det er ingenting verre enn å våkne opp i kulden når det fremdeles er bekmørkt ute. Men det er heller ikke alltid behagelig å komme hjem i mørket, og kan til og med føles utrygt for noen. Heldigvis tilbyr Alpina Smart hjemme Wi-Fi-lampen løsningen! Via Alpina Smart Hjem-appen kan du enkelt sette tidspunkter for når den smarte pæren skal slås av og på. Slik kan du for eksempel stille inn at lyset skal slå seg på når vekkerklokken ringer om morgenen og slå seg av når du drar på jobb.

Energimerking

Utover bekvemmelighet er det en annen grunn til at huseiere bytter til smart belysning. Det kan spare deg for mye strøm og energikostnader. Dette er fordi du kan sette lysene på tidsskjemaer og fordi Alpina Smart hjemme-smartlys bruker bærekraftig LED-belysning. Fra 1. september 2021 ble reglene for energimerking endret. I stedet for en energieffektiv etikett, er LED-smartlysene nå merket med F eller G. Dette er fordi de konstant er tilkoblet Wi-Fi-nettverket ditt. Men LED-lysene er mye mer energieffektive enn andre lys.

Innhold i pakken:

  • Smartpære
  • Rask startguide
  • App tilgjengelig for Android, IOS
  • Strålevinkel: 330
  • Fargetemperatur: 1800-2700K
  • Inngangsspenning: 220-240V ~ 50/60Hz