Røykovn - Elektrisk - 1100 Watt
Røykovner er en av de deiligste måtene å tilberede kjøtt på. Prosessen tar lengre tid enn vanlige tilberedningsmetoder, men etter at kjøttet er ferdig er smaken eksepsjonell.
En av appellene til en røykovn er at den også er en lav-vedlikeholdsmessig måte å tilberede kjøtt på, i tillegg til å forbedre smaken til kjøttet eksponentielt.
En røykovn er i hovedsak en liten, lukket struktur med en varmekilde der kjøtt kan plasseres og røyk kan samle seg rundt kjøttet.
En røykovn fungerer ved å tilberede kjøtt veldig sakte i et varmt røykfylt miljø inne i ovnen. Inne i ovnen vil røyken dekke kjøttet, og dette kan også krydre utsiden av kjøttet og gi det en distinkt smak.
Etter hvert som varmen og røykmengden øker, vil kjøttet absorbere denne røyken og gi det en sterk røyksmak som er vanskelig å oppnå på andre måter.
Spesifikasjoner Elektrisk Røykovn:
Rustfritt stål 202
Diameter: 255 mm
Høyde 450 mm
1100W, 230V, 50Hz
Apparatbeskyttelsesklasse I, IPx4
Røyknett 415 x 240 mm
Røykeflisbrett, dryppskål og varmeelement følger med.
Andre kunder har også kjøpt

