Flytebrygge - RotoDock

Flytebrygge - RotoDock

Pris fra 6.224,00 NOK

Basert på 4 Vurderinger

RotoDock Flytebrygge - Eksklusiv og 100% miljøvennlig

 

RotoDock flytebrygger er designet for dem som vil ha det lille ekstra. Bryggene er enkle å montere, tåler mye vind og sjø, er 100% miljøvennlige og er meget pene å se på.

 

Er du ute etter noe som varer nærmest evig og er kjapt å sette opp er RotoDock et godt alternativ i forhold til vanlige brygger i betong.

 

Systemet er bygd opp av pongtonger, og er utmerket til bruk i småbåthavner.

 

Bryggen kan kjøpes i elementer fra 100x150 cm, og bygges akkurat slik som du vil.

 

Den store fordelen med dette systemet er at hvis du ønsker å endre på konfigurasjonen, eller bygge den ut / legge til flere elementer, er det ingenting som stopper deg.


Flytebrygge i PE Plast

RotoDock flytebrygger er like enkle å demontere som å montere. Et par mann bygger fort 20-30 kvadratmeter brygge på et par timer. Så hvordan lage flytebrygge? Helt enkelt som store legoklosser.

 

Man bygger den opp så lang og bred, og i den form man ønsker, og så låses disse modulene fast i hverandre med de medfølgende låsebolter. Så dette er det rett og slett det nærmeste du kommer flytebrygge byggesett.

Flytebrygge  - Elementer

Rotodock systemet er altså en type flytebrygger i plast som er oppbygd av elementer. Det er rett og slett et modulært system som man bygger sammen til en enkel flytebrygge.

 

Rotodock representerer ulike alternativer for installering avhengig av behov og miljøforhold for både kommersielle og individuelle brukere.

Flytebrygge - Forankring

Som forankring til brygge kan du benytte noen av de typer vi har i kategorien ekstrautstyr. Eller du kan være kreativ og lage noe selv. Mange bruker alt fra kjetting til tau, og hva du bruker som anker er vel i utgangspunktet så veldig nøye, bare det tåler sjøvann og at det er tungt nok.

 

På grunn av sin overflate av Polyethylen, ser det jevnere og mer attraktivt ut på varme sommerdager. Hver enkelt flytebrygge element (klosse) flyter, og kan enkelt legges til konstruksjonen. Du kan lage dine egne konfigurasjoner avhengig av dine behov. Produktet er også beregnet for tung last.

De øvre og nedre deler er forbundet med hverandre med sammensatte moduler. Dødvekt med for eksempel kjetting benyttes for å stabilisere plattformen eller landgang.

Flytebrygge - Regler

Dette er et hett tema som søkes mye etter på nettet. Her har vi ikke noe konkret svar, da du må kontakte kommune og grunneier der du bor først og fremst for å søke.

 

Ellers må du sette deg inn i lovverket som gjelder. Anbefaler denne artiklen fra Klikk.no om flytebrygge regler.

 

**** RotoDock har normalt sett 8 ukers leveringstid.

 

>> For mer informasjon og bilder av produktet kan du sjekke ut vår søsternettside DM Norway.no <<

Se Også:

Lillebroren SunnyDock - Skapt for vind og høy sjø

 

Er du ute etter en modulbasert flytebrygge som er enkel å montere, er slitesterk, miljøvennlig, rimelig og som tåler sterk vind og sjø er SunnyDock et alternativ du bør kikke nærmere på.

 

Dette er vår mest populære modell på grunn av den gunstige prisen, samt at bryggesystemet tåler ekstremt høy sjø og sterk vind.

 

Vi har levert denne typen flytebrygge til noen av de mest værutsatte områder på norskekysten. Disse ligger like fine etter mange års bruk. Les mer om SunnyDock her.

 

Tagger flytebrygge, flytebrygge til salgs, flytebrygge priser, flytebrygge landgang, lage flytebrygge, oppblåsbar flytebrygge, flytebrygge selges, enkel flytebrygge, flytebrygge element, flytebrygge byggesett, flytebrygger plast

Andre kunder har også kjøpt