Flytebrygge - RotoDock

Flytebrygge - RotoDock

Pris fra 5.150,00 NOK

Basert på 4 anmeldelser

Flytebrygge i plast

Våre flytebrygger i plast er 100% miljøvennlige, og er like enkle å demontere som å montere. Et par mann bygger fort 20-30 kvadratmeter brygge på et par timer. Så hvordan lage flytebrygge? Helt enkelt som store legoklosser. Man bygger den opp så lang og bred, og i den form man ønsker, og så låses disse modulene fast i hverandre med de medfølgende låsebolter. Så dette er det rett og slett det nærmeste du kommer flytebrygge byggesett.

Flytebrygge elementer

Rotodock systemet er altså en type flytebrygger i plast som er oppbygd av elementer. Det er rett og slett et modulært system som man bygger sammen til en enkel flytebrygge. Rotodock representerer ulike alternativer for installering avhengig av behov og miljøforhold for både kommersielle og individuelle brukere. På forespørsel, kan ekstra brikker legges til bryggesystemet etterpå.

Flytebrygge forankring

Som forankring til brygge kan du benytte noen av de typer vi har i kategorien ekstrautstyr. Eller du kan være kreativ og lage noe selv. Mange bruker alt fra kjetting til tau, og hva du bruker som anker er vel i utgangspunktet så veldig nøye, bare det tåler sjøvann og at det er tungt nok.

På grunn av sin overflate av Polyethylen, ser det jevnere og mer attraktivt ut på varme sommerdager. Hver enkelt flytebrygge element (klosse) flyter, og kan enkelt legges til konstruksjonen. Du kan lage dine egne konfigurasjoner avhengig av dine behov. Produktet er også beregnet for tung last. De øvre og nedre deler er forbundet med hverandre med sammensatte moduler. Dødvekt med for eksempel kjetting benyttes for å stabilisere plattformen eller landgangen.

Flytebrygge regler

Dette er et hett tema som søkes mye etter på nettet. Her har vi ikke noe konkret svar, da du må kontakte kommune og grunneier der du bor først og fremst for å søke. Ellers må du sette deg inn i lovverket som gjelder. Anbefaler denne artiklen fra Klikk.no om flytebrygge regler.

 

Se vår mest populære modulbaserte brygge som er velegnet til norsk bruk med høy sjø og mye vind:

SunnyDock Flytebrygger

Tagger flytebrygge, flytebrygge til salgs, flytebrygge priser, flytebrygge landgang, lage flytebrygge, oppblåsbar flytebrygge, flytebrygge selges, enkel flytebrygge, flytebrygge element, flytebrygge byggesett, flytebrygger plast

Kunder som har kjøpt dette produktet, har også kjøpt