Om oss

Sealine Products AS har siden 1999 vært importør og grossist av utstyr til fiskeri- og havbruksnæringen. Vi får produsert våre varer hos leverandører rundt om i hele verden som tilbyr høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vi har forhandlere langs hele kysten av Norge. 

Våre egne produkter markedsfører vi under merkevarenavnet «Barents». Vi er godt kjent for våre støvler, oljeklær, thermodresser, fiskerihansker m.m. Vi har også en egen knivslipemaskin og kniv-serie til fiskeren og til fiskeindustrien.

Våre forhandlere har sørget for at Barents-produktene er blitt godt kjent og etterspurt av fiskerne. Kontakt oss for opplysninger om nærmeste forhandler.

 

Krabbeteiner var et av våre første produkter og er fortsatt et viktig produkt for oss. Vi utvikler stadig nye teiner i samarbeid med fiskerne.

Etter hvert har også lakseslakterier og filètfabrikker blitt en viktig kundegruppe. Disse bruker våre hvite kitler og forkler, fiskerihansker, støvler og kniver som er spesialtilpasset deres arbeid.

 

Våre åpningstider på lageret i Sandnessjøen er kl 08.00 - 15.30 Mandag til Fredag.