Knivsett "Trost" Øyo

Knivsett "Trost" Øyo

299,00 NOK

Veil. salgspris 399,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 578410
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

Øyo Trost Knivsett - Skarpe Stålkniver for Enkel Matlaging

Øyo Trost Knivsett gir deg skarpe og pålitelige stålkniver som enkelt kan vedlikeholdes. Disse knivene er utformet for å gjøre matlagingen til en lek, og de har flere funksjoner som gjør dem til et flott tillegg til ditt kjøkkenutstyr.

Hver kniv i dette settet har et solid rustfritt stålblad som er enkelt å slipe opp, slik at du alltid kan opprettholde knivens skarphet. I tillegg har knivene et sort non-stick belegg som gjør at matvaren glir lett av bladet, noe som gir en jevnere og mer presis kutteopplevelse.

Skaftene på Trost knivene er laget av et behagelig soft-grip materiale som gir deg god kontroll og komfort under bruk. I tillegg har de sølvfargede fingerstoppere som gir ekstra sikkerhet og stabilitet mens du arbeider med kniven.

Dette knivsettet inkluderer tre forskjellige kniver for ulike oppgaver på kjøkkenet:

  • Brødkniven med en bladlengde på 20,5 cm, perfekt for å skjære gjennom brød og bakevarer.
  • Santoku kokkekniven med en bladlengde på 17 cm, ideell for presis skjæring av grønnsaker, kjøtt og fisk.
  • Santoku universalkniven med en bladlengde på 13 cm, allsidig og egnet for en rekke oppgaver i kjøkkenet.

Med Øyo Trost Knivsett i kjøkkensamlingen din, vil du alltid være klar til å håndtere ulike matlagingsutfordringer med stil og presisjon. Disse knivene er ikke bare funksjonelle, men de har også et tidløst design som vil glede øyet ditt hver gang du bruker dem.

Andre kunder har også kjøpt