Hva er grunnen til at Valvoline utviklet Tectyl?

Rust og Korrosjon - Beskyttelse med Tectyl

Valvoline utviklet Tectyl som en rekke beskyttende belegg og rusthemmere designet for å beskytte metalloverflater mot korrosjon og skade forårsaket av eksponering for tøffe miljøer. Disse beleggene brukes vanligvis i en rekke bransjer, inkludert bil-, romfarts-, marine- og industrielle applikasjoner, for å beskytte verdifullt maskineri, utstyr og komponenter mot rust, fuktighet og andre typer korrosjon.

Valvoline anerkjente behovet for effektive rusthemmere og beskyttende belegg i ulike bransjer, og utviklet Tectyl som en løsning for å møte dette behovet. Ved å tilby en rekke belegg og rusthemmere av høy kvalitet, har Valvoline hjulpet kundene sine med å beskytte utstyret og komponentene deres mot de skadelige effektene av rust og korrosjon, og dermed forlenge levetiden og redusere vedlikeholdskostnadene.

Tectyl har lang fartstid

Tectyl har vært på markedet i over 80 år og har fått et rykte som en pålitelig og effektiv rusthemmer og beskyttende belegg.

Tectyls suksess kan tilskrives dens høykvalitetsformuleringer, som er designet for å møte behovene til ulike bransjer og applikasjoner. I tillegg har Valvoline fortsatt å investere i forskning og utvikling for å forbedre og utvide produktlinjen, for å sikre at den forblir en relevant og verdifull løsning for sine kunder.

Samlet sett tyder Tectyls langvarige tilstedeværelse i markedet og positive omdømme på at det har vært et vellykket produkt for Valvoline.

Ford Motor Company
Store selskaper som anbefaler Tectyl

Valvolines Tectyl-produkter har blitt anbefalt av en rekke store selskaper på tvers av ulike bransjer. Noen eksempler inkluderer:

Ford Motor Company: Tectyl er en anbefalt rusthemmer for Ford-biler, og Ford-forhandlere bruker Tectyl for å beskytte kjøretøyene sine under transport.

Airbus: Tectyl er godkjent av Airbus som et beskyttende belegg for flydeler og komponenter.

Caterpillar: Tectyl anbefales av Caterpillar som rusthemmer for utstyr og maskineri.

General Motors: Tectyl brukes av General Motors for å beskytte kjøretøyene deres under lagring og forsendelse.

Boeing: Tectyl er godkjent av Boeing som en korrosjonsinhibitor for deres fly og flykomponenter.

Dette er bare noen få eksempler på de mange store selskapene som har anbefalt eller godkjent Tectyl-produkter. Den utbredte bruken og godkjennelsen av Tectyl av disse selskapene snakker om effektiviteten og påliteligheten til Valvolines rusthemmere og beskyttende belegg.

De viktigste fordelene med å bruke Tectyl-produkter inkluderer:

Korrosjonsbeskyttelse: Tectyl-produkter gir utmerket beskyttelse mot rust og korrosjon, noe som kan forlenge levetiden til metalldeler og komponenter.

Langvarig beskyttelse: Tectyls beskyttende belegg og rusthemmere er designet for å gi langvarig beskyttelse mot tøffe miljøforhold, inkludert eksponering for fuktighet, salt og andre etsende stoffer.

Allsidighet: Tectyl-produkter er tilgjengelige i en rekke formuleringer for å møte behovene til ulike bransjer og bruksområder. De kan brukes på en rekke overflater, inkludert stål, aluminium og andre metaller.

Enkel påføring: Tectyl-produkter er enkle å påføre og kan sprayes eller børstes på metalloverflater. De tørker raskt og krever ikke mye forberedelse før påføring.

Kostnadseffektiv: Tectyls beskyttende belegg og rusthemmere kan bidra til å redusere vedlikeholdskostnadene ved å forlenge levetiden til metalldeler og komponenter, og redusere behovet for hyppige reparasjoner eller utskiftninger.

Totalt sett tilbyr Tectyl-produkter en kostnadseffektiv og pålitelig løsning for å beskytte metalloverflater mot rust og korrosjon, noe som kan hjelpe bedrifter med å spare tid og penger i det lange løp.

Kjøp Tectyl her