Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan Sealine Products AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Sealine Products AS, ved Daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, men ved bestilling av varer kreves det at navn, adresse, telefonnummer og epostadresse oppgis, samt at våre betalingsløsninger krever at fødsels og personnummer oppgis. Fødsels- og personnummer lagres hos våre betalingsløsningsleverandører, henholdsvis Klarna og Paypal, og ikke hos Sealine Products AS.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Søk

Sealine Products AS lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder via Google Analytics, samt i nettbutikkens eget system. Det lagres også hvilke søkeord som er benyttet i søkemotorene når en bruker kommer inn til oss via søkemotorer som f.eks. Google, Bing og andre. Formålet med lagringen er analyse for å forbedre våre tjenester, produkter og plasseringer i søkemotorene.

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra Sealine Products AS for alle som ønsker å motta slik informasjon. For at vi skal sende e-post til riktig person, må vi registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Pålogging i nettbutikken

Brukere kan registrere seg hos oss i nettbutikken med brukernavn, adresse, telefonnumre, epostadresse og personlig passord. Disse opplysningene kan slettes dersom kunden ønsker dette. Disse opplysningene deles ikke andre.

Bruk av Cookies / Informasjonskapsler

Hos Sealine Products AS bruker vi cookies på domenet http://sealine-products.no for å optimalisere hjemmesiden og dens funksjonalitet. Ved å benytte cookies gir vi deg en best mulig brukeropplevelse når du er på besøk. Under kan du lese mer om hvilke typer cookies vi benytter, og hvilket formål de brukes til.

Les mer om bruk av Cookies på Sealine Products AS nettbutikk her: Cookies Informasjon.