Filtre

preload spinner

WIX Filtre - 75 År med filterinnovasjoner

I 1939, WIX Filtration Corporation var et verdens aller første selskaper til å forstå at motorer ikke vil ha veldig lang løpetid uten ren olje. I historiens løp har WIX drevet fram nye oppfinnelser på løpende bånd, mest berømt er det såkalte Spin-On oljefilteret, et design som WIX oppfant og patenterte i 1954, og som følge av dette ble standard over hele verden. 

Med sine røtter i produksjon i Gastonia, N.C., produserer WIX filtre for alt fra familie-sedaner til gigantiske masseforflytningsmaskiner. Fra lettdrifts filtre som holder på 45% mer smuss enn kokurrerende merker, til revolusjonære filtre for store maskiner som dobler oljens levetid, og industrielle filtreringsprodukter som holder fabrikker i gang, gjør WIX sin teknologi og produksjon at deres produkter virkelig blir testet uansett kategori. 

WIX filtre består av produkter som benytter blant annet "Glass-Enhanced-Cellulose-Media", "Full-Metal-Base-Plates", "Coiled-Steel-Springs", "Spiral-Center-Tubes", "Pleats-Per-Inch", og "Silicone-Anti-Drain-Back-Valves", produkter som gjør at WIX er langt foran sine konkurrenter.

WIX Filterkonvertering

Har du behov for å konvertere fra et annet filtermerke for å finne ut hvilket WIX filternummer du trenger, kan du gjøre det her. Bare legg inn nummeret du har og søk opp hvilket WIX filter som går overens. 

(Skriv nummeret på linje 1 under "Manufacturer Part Number", og trykk deretter “Search” knappen.

 

 

Merk: Kun for sammenligning. Det er ingen uttrykkelige eller underforståtte garantier med hensyn til produkter valgt etter størrelse, funksjon eller kryssreferanse. Garantier gjelder bare for produkter som er valgt i henhold til kjøretøyets applikasjonsliste. Ingen produkter er sertifisert eller garantert for luftfart.