Filtre

75 År med filterinnovasjoner

I 1939, WIX Filtration Corporation var et verdens aller første selskaper til å forstå at motorer ikke vil ha veldig lang løpetid uten ren olje. I historiens løp har WIX drevet fram nye oppfinnelser på løpende bånd, mest berømt er det såkalte Spin-On oljefilteret, et design som WIX oppfant og patenterte i 1954, og som følge av dette ble standard over hele verden.

Med sine røtter i produksjon i Gastonia, N.C., produserer WIX filtre for alt fra familie-sedaner til gigantiske masseforflytningsmaskiner. Fra lettdrifts filtre som holder på 45% mer smuss enn kokurrerende merker, til revolusjonære filtre for store maskiner som dobler oljens levetid, og industrielle filtreringsprodukter som holder fabrikker i gang, gjør WIX sin teknologi og produksjon at deres produkter virkelig blir testet uansett kategori.

WIX filtre består av produkter som benytter blant annet "Glass-Enhanced-Cellulose-Media", "Full-Metal-Base-Plates", "Coiled-Steel-Springs", "Spiral-Center-Tubes", "Pleats-Per-Inch", og "Silicone-Anti-Drain-Back-Valves", produkter som gjør at WIX er langt foran sine konkurrenter.