Luftfilter

preload spinner

Luftfilter fra WIX

Luftfiltre er ofte oversett. Hvis man tenker at så mye som 2000 liter luft må passere gjennom luftfilteret for hver liter med drivstoff som motoren forbruker, så spiller WIX luftfiltre en vesentlig rolle når det kommer til å forebygge partikler som sot, karbon og andre slitemidler fra å blandes med drivstoffet og som kan skade din motor. Selv de minste partikler kan skade din motors sylindervegger, stempler og stempelringer, og kan forårsake en for tidlig motorslitasje.

WIX luftfiltre benytter ni-doble lag per tomme, noe som resulterer i et lengre liv og mulighetene for å fange flere motor-drepende partikler.

Det finnes to typer luftfiltre: Panel og Radial.

Panel-luftfiltre sørger for luft ved å benytte en lineær bane og lav luftbegrensning. WIX Panelfiltre har spesielle folder i elementene, som er holdt sammen med et spesielt utviklet lim. Filterelementet er rammet inn av en myk urethane forseglingspaking, og er støttet av en masket skjerm, som begge er støpt på plass sammen med filterelementet.

WIX Radial luftfiltre benytter en masket skjerm på innsiden og på utsiden av veggene for ekstra styrke og beskyttelse mot tilbakeslag. Hvert filter er holdt sammen av varme-bestandig Plastisol, med spesielt designede segl på topp- og bunnveggene, og et limet segl som combinerer elementets ender.

WIX Filterkonvertering

Har du behov for å konvertere fra et annet filtermerke for å finne ut hvilket WIX filternummer du trenger, kan du gjøre det her. Bare legg inn nummeret du har og søk opp hvilket WIX filter som går overens. 

(Skriv nummeret på linje 1 under "Manufacturer Part Number", og trykk deretter “Search” knappen.)

 

Merk: Kun for sammenligning. Det er ingen uttrykkelige eller underforståtte garantier med hensyn til produkter valgt etter størrelse, funksjon eller kryssreferanse. Garantier gjelder bare for produkter som er valgt i henhold til kjøretøyets applikasjonsliste. Ingen produkter er sertifisert eller garantert for luftfart.