Bensinfilter - WIX

preload spinner

Høykvalitets bensinfiltre fra WIX

Et høykvalitets WIX drivstoff-filter er essensielt for å beskytte avanserte innsprøytningssystemer fra forurensende partikler som kan være i drivstoffet. Bensinfiltre og Dieselfiltre lar motoren gå problemfritt og på et minimalt drivstofforbruk.

Alt drivstoff som kommer inn i motoren må først passere gjennom drivstoff-filteret. Noe som betyr at den høye effektiviteten og enestående drivstoffrensningen som WIX filtre tilbyr, er vital for et langt og problemfritt system og motorliv.

Både rust, skitt og vann kan stamme fra rustne drivstofftanker, og vil forurense drivstoffet. Disse urenhetene kan tette dyser og forgassere og forårsake motorsammenbrudd og forringelse av motoren.

WIX sitt "Spin-On" og kassett-type filtre er utviklet og bygd for et langt liv, og muligheten for forlengede service-intervaller. Og, WIK drivstoff-filtre er enkle å bruke og montere. WIX sine "Spin-On" filtre kommer med innebygde pakninger.

WIX Filterkonvertering

Har du behov for å konvertere fra et annet filtermerke for å finne ut hvilket WIX filternummer du trenger, kan du gjøre det her. Bare legg inn nummeret du har og søk opp hvilket WIX filter som går overens. 

(Skriv nummeret på linje 1 under "Manufacturer Part Number", og trykk deretter “Search” knappen.)

 

Merk: Kun for sammenligning. Det er ingen uttrykkelige eller underforståtte garantier med hensyn til produkter valgt etter størrelse, funksjon eller kryssreferanse. Garantier gjelder bare for produkter som er valgt i henhold til kjøretøyets applikasjonsliste. Ingen produkter er sertifisert eller garantert for luftfart.