Finansiering

Finansiering med Klarna

Vi i Sealine Products AS ønsker å imøtekomme våre kunder med gode varer til gode priser. En annen ting er at vi ønsker å gjøre våre produkter tilgjengelig for alle. Vi har et bredt spekter med varer fra veldig billige ting til ganske dyre ting. Ikke alle har råd til å betale for en dyr vare med en gang. Derfor tilbyr vi finansiering gjennom Klarna.
 

Om Klarna:

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger.
 

Med mer enn 1 500 medarbeidere i hele 18 markeder, er Klarna løsningen for over 60 millioner kunder og 70 000 bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.
 

I 2014 slo vi oss sammen med SOFORT og dannet Klarna Group.

Klarna Faktura:

Ved å betale med Klarna faktura får du varen hjem, og så trenger du ikke betale før om 14 dager. Denne løsningen benytter veldig mange av våre kunder seg av.

Klarna Delbetaling:

Har du lyst å dele opp betalingen kan du gjøre dette med Klarna Delbetaling. Da betaler du et fast avdrag per måned til beløpet er betalt i sin helhet. Varen sendes hjem til deg med en gang du har bestilt.

Øvrig Betaling:

Gjennom vår betalingsportal levert av Paypal, aksepterer vi alle de kjente typene kredittkort og betalingskort. Du trenger ikke opprette bruker i nettbutikken engang for å handle hos oss. Paypal håndterer betalingene kjapt og sikkert, og vi mottar pengene med en gang. Derfor går det kjapt å handle hos oss.