Ullsokker Raggsokker Gråmelert

Ullsokker Raggsokker Gråmelert

86,00 NOK

Klarna

Basert på 5 Vurderinger


Ullsokker / Raggsokker - Gråmelert

Mеd sokker аv norsk lammeull kаn du værе sikker рå аt du holder varmen. Dіѕѕе sokkene blіr blаnt annet brukt аv Sirius patruljen рå Grønland оg forsvaret i Sverige, Norge оg Danmark. 
 
Sаmmеn mеd hodeplagg еr sokker kаnѕkjе dеt viktigste fоr å hоldе ѕеg varm оvеr tіd i kaldt klima. Mеd sokker аv norsk lammeull kаn du værе sikker рå аt du holder varmen. Sаmmеn mеd hodeplagg еr sokker kаnѕkjе dеt viktigste fоr å hоldе ѕеg varm оvеr tіd i kaldt klima. Dеttе еr ordentlige ullsokker ѕоm еr lаgеt аv Norsk kvalitetsull. 

STØRRELSER: 37-41, 42-46, 47-48

Fordeler med ullbekledning

 • Naturlig og fornybar - Ullen kommer fra sau og er et fornybart materiale. Bruk av ull er bra for miljøet.
 • Pustende - Ullplagg er naturlig pustende ned til fibernivå. Mens syntetisk kun puster gjennom porene mellom fibrene i stoffet, lar ullfibre naturlig luft strømme. Pusteevnen til ull vil ikke føles klam når du svetter og forhindrer deg i å overopphetes.
 • Holder deg tørr - Ullfibre transporterer fuktighet bort fra huden din og kan absorbere rundt 30 % av vekten før du føler deg våt. Denne fuktigheten frigjøres deretter fra stoffet gjennom fordampning.
 • Våt men fortsatt varm - Når ullfibre absorberer fuktighet, frigjør de også små mengder varme, som kan hjelpe deg å holde deg varm på en kjølig, våt dag.
 • Svært lav brennbarhet - Ull slukker naturlig av seg selv og tar ikke fyr. Den vil heller ikke smelte eller feste seg til huden din som syntetiske stoffer vil gjøre.

Ullsokker i norsk lammeull

Disse varme og tørre sokkene er laget av naturlige materialer som gir en utrolig isolasjonsevne. De holder føttene dine varme selv på de kaldeste vinterdagene, samtidig som de absorberer fuktighet og holder deg tørr. Ullens unike egenskaper gjør at sokkene puster og regulerer temperaturen, slik at du kan nyte komforten hele dagen lang.

En annen fordel med ullsokker er at de finnes i ulike tykkelser og lengder. Enten du trenger tynne sokker til å bruke i joggesko eller tykke sokker til å bruke i støvler, vil du kunne finne et par som passer dine behov.

Så neste gang du står overfor en frostig dag eller planlegger en tur utendørs om vinteren, husk å ta på deg et par varme ullsokker. Føttene dine vil takke deg!

Ullsokker i norsk lammeull

Norsk lammeull er kjent for sin høye kvalitet. Ull fra norske sauer gir varme og myke sokker som du vil elske å ha på føttene dine. Disse ullsokkene er ikke bare behagelige, men de er også bærekraftige og miljøvennlige.

Sokkene produsert av norsk lammeull har god slitestyrke, slik at de varer lenge selv med hyppig bruk. Du kan være trygg på at disse sokkene vil holde føttene dine varme gjennom kalde vintre og sørge for komfort hele dagen.

Norsk lammeull er et utmerket valg når det kommer til ullsokker. Denne typen ull har mange fordeler, inkludert:

 • Høy kvalitet: Norsk lammeull er kjent for å være av ypperste kvalitet. Den er myk, varm og behagelig å ha på seg.
 • Bærekraftighet: Ull fra norske sauer er et miljøvennlig alternativ. Det krever minimalt med energi og ressurser å produsere denne typen ull.
 • Naturlig isolasjon: Ull har en naturlig evne til å isolere og holde på varmen. Dette gjør at ullsokkene holder føttene dine varme selv under ekstremt kalde forhold.
 • Fukttransporterende egenskaper: Ull absorberer fuktighet fra føttene dine og transporterer den bort fra huden. Dette bidrar til å holde føttene tørre og komfortable.

Ullsokker laget av norsk lammeull er et utmerket valg for alle som ønsker varme, myke og miljøvennlige sokker. Du vil ikke angre på å investere i disse kvalitetssokkene som vil gi deg komfort og glede gjennom mange sesonger.

Ullsokker for alle aktiviteter

Ullsokker er et allsidig klesplagg som passer til både hverdagsbruk og utendørsaktiviteter. Disse sokkene har mange fordeler som gjør dem populære blant folk i alle aldre. Her er noen viktige punkter å merke seg når det gjelder ullsokker:

 • Absorberer fuktighet og hindrer luktutvikling: Ullmaterialet i sokkene har naturlige egenskaper som absorberer fuktighet fra føttene. Dette bidrar til å holde føttene tørre og komfortable, samtidig som det reduserer risikoen for dårlig lukt.
 • Regulerer temperaturen: Ull er kjent for sin evne til å regulere kroppstemperaturen. Uansett om det er varmt eller kaldt ute, vil ullsokkene sørge for at føttene dine holder seg komfortable hele dagen. De isolerer godt mot kulde og puster samtidig godt i varmere temperaturer.
 • Passer til ulike aktiviteter: Tykkere ullsokker er ideelle for vinteraktiviteter som skigåing eller fjellturer. De gir ekstra isolasjon og beskyttelse mot kulden. På den andre siden kan tynnere ullsokker være perfekte for daglig bruk eller lettere aktiviteter som løping eller gåturer.

Vi anbefaler på det sterkeste å inkludere ullsokker i garderoben din, da de vil gi deg optimal komfort uansett hva slags aktivitet du driver med. Glem ikke å velge sokker av god kvalitet, slik at de varer lenge og gir deg den beste opplevelsen.

Ullsokker på nett - Kjøp dine favoritter nå

 • Stort utvalg av ullsokker tilgjengelig på nettet
 • Enkel bestilling og rask levering av ullsokkene du ønsker deg
 • Mulighet for å sammenligne priser og merkevarer før du kjøper
 • Kundeanmeldelser kan hjelpe deg med å velge de beste ullsokkene

Ullsokker er et populært valg når det kommer til varme og komfortable føtter. På nettet finner du et bredt utvalg av ullsokker som passer dine behov. Enten du trenger dem til kalde vinterdager eller friluftsliv, vil du kunne finne noe som passer perfekt for deg.

Når du handler ullsokker på nettet, får du fordelen av enkel bestilling og rask levering rett hjem til deg. Du trenger ikke engang å forlate huset ditt for å få tak i de sokkene du ønsker deg. Med bare noen få klikk kan du legge dem i handlekurven og vente på at de blir levert rett utenfor døren din.

En annen fordel ved å kjøpe ullsokker på nettet er muligheten til å sammenligne priser og merkevarer før du tar en beslutning. Dette gir deg muligheten til å finne de beste tilbudene og kvalitetsmerkene som passer innenfor budsjettet ditt.

Kundeanmeldelser spiller også en viktig rolle når det gjelder valg av ullsokker. Ved å lese hva andre kunder har å si om produktene, kan du få verdifulle innsikter og hjelp til å velge de beste ullsokkene som passer dine behov.

Så hvorfor vente? Utforsk det store utvalget av ullsokker på nettet i dag og kjøp dine favoritter nå. Med enkel bestilling, rask levering, mulighet for sammenligning av priser og merkevarer, samt hjelp fra kundeanmeldelser, er det enkelt å finne de perfekte ullsokkene som vil holde føttene dine varme og komfortable.

Oppsummering av ullsokker - Finn dine perfekte par nå

Du har nå fått en grundig gjennomgang av ullsokker og hvorfor de er et fantastisk valg for alle aktiviteter. Ullsokker laget av norsk lammeull er spesielt populære på grunn av deres utmerkede isolasjonsevne og fukttransporterende egenskaper. Enten du skal på fjelltur, løpe en tur eller bare slappe av hjemme, vil ullsokkene holde føttene dine varme og tørre.

Nå som du vet hvorfor ullsokker er så flotte, er det på tide å finne dine perfekte par. Utforsk vårt utvalg av ullsokker på nett og velg blant ulike farger, mønstre og tykkelser. Uansett om du foretrekker lange sokker eller ankelsokker, vil du finne noe som passer din stil og behov.

Ikke gå glipp av muligheten til å oppgradere sokkesamlingen din med de beste ullsokkene på markedet. Bestill i dag og gi føttene dine den komforten de fortjener!

Vanlige spørsmål om ullsokker

Hvilken tykkelse bør jeg velge for mine ullsokker?

Tykkelsen på ullsokkene kan variere etter preferanse og bruksområde. Hvis du trenger sokker til vinteraktiviteter som skiturer eller snømåking, kan tykke sokker være det beste valget da de gir ekstra isolasjon. For hverdagsbruk eller lettere aktiviteter kan tynnere sokker være mer passende. Vurder også hvilken type sko du skal bruke, da tykkelsen på sokkene kan påvirke passformen.

Hvordan vasker jeg ullsokkene mine?

Det er viktig å følge vaskeanvisningen som følger med ullsokkene dine for å sikre at de beholder sin kvalitet og passform. Generelt sett anbefales det å vaske ullsokker på lav temperatur (30 °C eller kaldere) enten for hånd eller i maskinens ullprogram. Unngå bruk av tøymykner og la sokkene lufttørke for å unngå krymping eller skade på fibrene.

Hvor lenge vil ullsokkene vare?

Holdbarheten til ullsokker avhenger av flere faktorer, inkludert kvaliteten på ullen og hvordan du tar vare på dem. Med riktig pleie kan gode ullsokker vare i mange år. Det er imidlertid normalt at de slites over tid, spesielt hvis de brukes hyppig eller utsettes for hard bruk. Forlenge levetiden til sokkene dine ved å følge vaskeanvisningen og unngå overdreven friksjon eller kontakt med grove overflater.

Se annen Ullbekledning.

 

Andre kunder har også kjøpt