Panther 12 Volt Batterier

preload spinner

12 Volts Batterier fra Panther

Panther Batterien GmbH, med et årlig volum på over 1 million batterier en av de tre største grossistselskaper innen batterisegmentet. 

Panther selger batterier for biler, kommersielle kjøretøyer, traktorer, motorsykler, camping, båtliv i segmentene startbatterier, drift og belysningsbatterier, MC-batterier, gel batterier og AGM-batterier.
 
Som gelbatterier kan Panther tilby originale EXIDE GEL batterier for de vanligste typene. På forespørsel kan det leveres over 200 forskjellige GEL-batterier.

Vi leverer batterier til både bil, båt, traktor og andre maskiner.

Historien bak Panther Batterier:

1986: Panther Batterien ble etablert i august 1986 i den lille landsbyen Niedersachsen nær Osnabrück, av Alwine (mor) og Andreas (sønn) Lohmann. I en av de siste historiske bygningene i Dinklager Bauerschaft Langwege, et gammelt meieri, begynner dette firmaets historie.

1991: Panther Batterien feirer sitt 5 års jubileum med 13 ansatte. På grunn av høye krav og voksende utvalg er det planlagt en utvidelse av lokasjonen.
1995: Panther utvikler og tilbyr høyspenningsbatteriet Panther + 30%. Det finnes et bredt spekter av start- og kjørebatterier. Innføringen i bildeler og tilbehørsindustrien begynner.
1999: Det gamle meieriet blir revet og et nytt kontorbygg skal bygges, og lageret må utvides. Mer og mer lagringsplass er nødvendig for det voksende sortimentet.
2006: På Langwege er det ikke plass til utvidelse av hallen, noe som fører til dårlige plukkingsmuligheter. Den nye konstruksjonen av det eksterne lageret på B 214 i Holdorf løser dette problemet.
2008: På grunn av økende antall kunder og store bestillinger, er hallen på 6000 m 2 økt. En ny administrasjonsbygning bygges og selskapet flytter fra Langwege til Holdorf.
2009: Panther Batterien feirer åpen dag i den nye bedriftsbygningen. Som underholdning av de små var det spennende hindringskurs, magiske show og ansiktsmaling. Den faste staben omfatter rundt 25 ansatte. Feltjenesten og salgsrepresentanter tar vare på personlig pleie av kunder over hele Europa. Personalet jobber med moderne lager- og varehåndteringssystemer. Opptil 13 000 batterier kan leveres på mer enn 200 paller per dag.

2010: Det omfattende produktspekteret vokser til over 400 forskjellige batterityper. Den nye serien ASIA + 30% og SHD + 30% oppfyller de spesielle kravene til asiatiske biler og landbruksmaskiner.
2011: Produktspekteret utvides med hele sortimentet fra Varta. Disse inkluderer Varta startbatterier, motorsykkelbatterier og Optima batterier.
2012: Tillegget av det komplette Varta-programmet og nye Panther- produkter krever mer lagerplass. Et lager med 1800 m2 bygges.

2013: For å svare på individuelle leveringsdatoer for kunder øker Panther flåten. En ny Mercedes Benz "ACTROS" blir kjøpt inn for "just-in-time" leveranser.

2015: For bedre å møte kundenes behov, fortsetter Panther å investere i lagringsplass. Brukbashallen er nå 9000 m2. Det er alltid 300.000 til 400.000 batterier på lager, og opptil 15.000 batterier kan leveres daglig.

2018: Med et årlig volum på mer enn 1.000.000 batterier, er Panther Batterien GmbH en av de tre største grossistene i det tyske batterisegmentet. Teamet har mer enn 40 ansatte.