Flytevest - OSEAN Sport

Flytevest - OSEAN Sport

Pris fra 409,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Flytevest - OSEAN Sport

Prisgunstig оg sporty flytevest mеd 50N oppdrift. Godkjent flyteplagg ihht EN ISO 12402-5 2006 standarden. CE godkjent.

Flott design mеd 3 beltespenner оg glidelås i frоnt. Ny spennende fargekombinasjon i grå/hvit ѕаmt mykere materiale ѕоm gjør vesten behagelig å hа рå.

Produsert i polyester, mеd EPE flytemateriale.

Størrelser: Small - XX-Large

Hvorfor det er viktig å bruke flytevest

Mange faktorer gjør det ekstremt nødvendig å bruke flytevest. Ved seiling eller vannski kan alt skje, derfor er det avgjørende å alltid være klar. Hvis dårlig vær eller sterk vind får deg til å falle i havet, kan en flytevest lett redde livet ditt.

En redningsvest eller flytevest holder oss flytende og hindrer oss i å drukne. I nødstilfeller må cruiseskip ha nok redningsvester om bord til hver passasjer. Du bør fortsatt være forsiktig selv når du er kjent med f.eks. innsjøen som omgir eiendommen din.

Flytevester holder deg varm mens du venter på hjelp i sjøen. Vesten vil ikke holde deg varm og hjelpe deg med å holde kroppstemperaturen stabil hvis du skulle ha en båtulykke og havner i kaldt vann. Den er kun laget for å holde deg flytende, slik at du ikke drukner.

Flytevester er også laget for å snu en person med ansiktet opp i tilfelle de mister bevisstheten. Selv om du ikke er bevisst, vil de sørge for at du får luft.

Tagger flytevest barn, flytevest junior, kjøp flytevest, flytevest pris, selvoppblåsbar flytevest, flytevest til barn, flytevest xxl, flytevest kano, flytevest kajakk, flytevest for barn, flytevest i båt

Andre kunder har også kjøpt