Kveitekrok / Sirkelkrok - Barents

Kveitekrok / Sirkelkrok - Barents

Enhetspris ved 1 stk. Pris fra 7,50 NOK

Enhetspris ved 50 stk. Pris fra 7,35 NOK 7,50 NOK

Klarna

Basert på 27 Vurderinger


Kveitekrok / Sirkelkrok - Barents

Barents Kveitekrok / Sirkelkrok representerer en ny generasjon innen fiskeutstyr, der kvalitet og ytelse går hånd i hånd. Dette produktet er laget av en rustfri legering, noe som sikrer at kroken ikke bare varer lenge, men også opprettholder sin glans og funksjon mye lenger enn den tradisjonelle kroken fra Mustad.

Designet er spesielt rettet mot kveitefiske, men kan også brukes i et bredt spekter av andre fiskeapplikasjoner.

Fordelene med en sirkelkrok

Sirkelkroker, som navnet antyder, har en karakteristisk form som er mer sirkulær enn tradisjonelle J-kroker. De har en rekke fordeler som har gjort dem til et populært valg blant både sportsfiskere og kommersielle fiskere. Her er noen av fordelene med sirkelkroker:

Reduserer Fiskeskader: En av de største fordelene med sirkelkroker er at de er designet for å kroke fisken i munnviken i stedet for i mage eller gjelle, noe som reduserer sjansen for alvorlig skade på fisken. Dette er spesielt viktig for catch-and-release fisking, da det øker sjansen for at fisken overlever etter å ha blitt sluppet ut igjen.

Høyere Fangstrate: Sirkelkroker kan også gi høyere fangstrate. Fordi kroken er designet til å sette seg fast i munnviken, er det mindre sannsynlig at fisken skal klare å riste seg løs. Dette betyr at en gang fisken er kroket, er det mer sannsynlig at den blir på kroken.

Sikkerhet: Sirkelkroker er generelt tryggere å håndtere enn J-kroker fordi de har en mindre skarp spiss. Dette reduserer risikoen for utilsiktet skade på fisker eller utstyr.

Effektivitet: Sirkelkroker trenger vanligvis ikke å bli satt på samme måte som tradisjonelle kroker. Når fisken biter, vil kroken ofte sette seg selv. Dette kan være en stor fordel, spesielt når man fisker med flere stenger samtidig.

Allsidighet: Sirkelkroker kan brukes til mange typer fiske, inkludert ferskvann og saltvann, og er effektive for å fange en rekke forskjellige fiskearter.

I sum er sirkelkroker et kraftig verktøy i enhver fiskers arsenal. De kombinerer effektivitet, bærekraft og allsidighet på en måte som gjør dem til et utmerket valg for mange forskjellige fiskeforhold.

Andre kunder har også kjøpt