Hva kan innleggssåler i Memory Foam gjøre for dine føtter?

Memory Foam

Hva er en innleggssåle laget av Memory Foam?

Memory Foam, eller minneskum på norsk, er laget av polyuretan med høy tetthet, som også brukes til å lage madrasser og sofaer. Den er kjent for å tilby både støtte og overlegen trykkreduksjon. Og skoinnleggssåler med memory foam gir skoene dine alle disse egenskapene.

Den kjemiske behandlingen påvirker tettheten, som igjen avgjør hvor spretten og behagelig Memory Foam-innersålen er.

Du blir kanskje overrasket over å høre at NASA var organisasjonen som først laget minneskum. 

Trenger skoene dine memory foam innleggssåler?

Økt komfort:

Memory foam innleggssåler fungerer som en trøstende tryllestav for skoene. De gir polstring til hver region av føttene dine ved å imitere formen på føttene, som navnet tilsier. 

De hjelper til med en balansert fordeling av vekt. Memory-skummet i disse innleggssålene går umiddelbart tilbake til sin opprinnelige form når du tråkker på dem og løfter dem. Så du vil merke komforten så snart du tar på deg skoene. 

Lindrer fotsmerter:

Tallrike studier har vist at memory foam innleggssåler kan lindre fotsmerter. Bruken av ubehagelige sko er en av hovedårsakene til fotsmerter. All vekt som løftes eller bæres, overføres til føttene. Trykket øker ettersom vekten gjør det.

Plantar fasciitt, ​​bue- og hælubehag lindres alle med memory foam-innleggssåler. De reduserer også ubehaget og trykket forårsaket av liktorn, sporer og neuromer.

Forbedre effektiviteten din:

Hvis du bruker mye tid på føttene, er innleggssåler med minneskum for sko veldig fordelaktige. Hvis bena ikke er slitne, vil du være mye mer effektiv. Det sier seg selv at du kan anstrenge deg mer hvis du ikke er sliten. Føttene dine vil forvandles med disse innleggssålene.

Memory skum har blitt satt på prøve på vanlige individer, idrettsutøvere og løpere. Under alle omstendigheter har det vist seg å øke effektiviteten deres.

Reduserer trykket på føttene

Memory foams formål er å avlaste fottrykket. Å gå eller løpe legger press på føttene på grunn av tyngdekraften. I tillegg bærer hver enkelt av oss en distinkt mengde vekt på kroppen, som føttene våre også støtter.

Sko med harde såler vil ikke tåle vekten og trykket. Dette kan være kilden til fotsmertene dine fra å begynne med. Memory-skum hjelper til med å absorbere trykket før det slipper det. Skummet slår tilbake så snart du løfter føttene, og slipper all energien ut.

Reduserer hælsjokk

Innleggssåler til sko med memory foam støtter buen og demper dermed hælstøtene. Det gjør også stabiliteten bedre.

Reduserer tretthet:

Erstatningssåler med minneskum gir nok polstring til å gjøre skoene dine utrolig komfortable, og forhindrer trette føtter. Føttene vil være under belastning i lengre tid jo lenger du bruker skoene. Og dette fastslår hvor utslitte føttene dine er. Og jo mer tretthet det er, jo mer skade kan det gjøre. Minneskum kommer nok en gang til unnsetning.