Vinterhansker - YETI

Vinterhansker - YETI

39,00 NOK

Veil. salgspris 39,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 404043
Lagerstatus: 120 stk. på lager
stk.

Vinterhansker - YETI str. 11

YETI-type vinterhansker er et produkt designet for å beskytte hender under lave temperaturer, spesielt under arbeid i vinterperiodene. Laget av polyesterstrikk med nummer 7 veving, holder disse hanskene varmen, og gir komfort under bruk. Et lag med glatt lateks på håndbaken kombinert med et ekstra lag med ru lateks på fingertuppene forbedrer grep og øker motstanden mot slitasje, rifter og sprekker. De tilbyr ekstra beskyttelse for håndbaken, økende beskyttelsesnivået under vanskelige arbeidsforhold.

Egenskaper:

  • Laget av polyesterstrikk med nummer 7 veving.
  • Belagt med skummet latex med et ekstra lag på fingrene.
  • Frotte/polar isolasjon for å holde varmen.
  • Høy motstand mot slitasje, rifter og sprekker.
  • Ru lateks på fingertuppene for bedre grep.
  • Ekstra beskyttelse av håndbaken.

Spesifikasjoner:

Produktkode: RDW11
Størrelse: 11
Produktvekt: 0,103 kg
Beskyttelseskategori: CE CAT. I

Bruksområder:

YETI-type hansker er ideelle for arbeid som krever beskyttelse av hendene i kaldt klima. De brukes i byggebransjen, transport, mekanikk, samt i reparasjon og produksjon av maskiner. De er uunnværlige ved renoveringer, bygging, renovering av bygninger, leiligheter og hus, samt andre byggeaktiviteter som krever beskyttelse av hendene mot kulde.

Bruksanvisning:

For å sikre maksimal beskyttelse og forlenge levetiden på YETI-hanskene, bør de tas på rene og tørre hender. Etter bruk bør hanskene rengjøres for eventuelle urenheter og etterlates til tørking i romtemperatur, borte fra direkte varmekilder. Det anbefales ikke å vaske hanskene i høye temperaturer eller bruke aggressive kjemikalier til rengjøring. Regelmessig sjekk av hanskene vil tillate tidlig deteksjon av eventuelle skader.