Kjemikaliehansker - Granberg - Engangs

Kjemikaliehansker - Granberg - Engangs

109,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Kjemikaliehansker - Granberg® Nitril

Nitril Granberg® kjemikaliehansker er ideelle for en rekke formål, fra industrielle oppgaver til hjemmebruk. Disse pudderfrie hansker i en levende oransje farge tilbyr pålitelig beskyttelse og praktisk funksjonalitet.

Med en design som passer både høyre og venstre hånd, gir disse hansker en allsidig løsning for alle. Det fiskeskjellmønstrede grepet på begge sider av hanskene sikrer en solid og stabil håndtering av ulike materialer og overflater, selv under våte eller oljete forhold.

Det rivesterke rullekanten gir ekstra sikkerhet mot potensielt kjemisk søl og lekkasjer, og sikrer at arbeidet kan utføres uten bekymringer. Disse hansker er også kompatible med innerhansker, noe som gir ekstra komfort og beskyttelse under lange arbeidsøkter.

Med en vekt på 7,4 ± 0,3 gram gir disse hansker både solid beskyttelse og en behagelig passform. Uansett om du jobber med olje, vann eller tørre materialer, er disse Nitril Granberg® engangshanskene et pålitelig valg for å opprettholde sikkerheten og effektiviteten på arbeidsplassen.

Antall per dispenser: 50 stk

Detaljer:

• Kan brukes både på høyre og venstre hånd.
• Utstyrt med fiskeskjellmønster på begge sider for optimalt grep.
• Ideelle for oljete, våte og tørre forhold.
• Sterk rullekant gir ekstra motstand mot potensiell kjemisk søl og lekkasje.
• Ekstra komfortable når de brukes sammen med innerhansker.
• Veier 7,4 ± 0,3 gram.