Knivskjerper fra Dick - Rapid Steel Hyperdrill

Knivskjerper fra Dick - Rapid Steel Hyperdrill

Produktet er utsolgt.

Enhetspris ved 1 stk. 1.249,00 NOK

Enhetspris ved 6 stk. 1.224,02 NOK 1.249,00 NOK

Veil. salgspris 1.249,00 NOK

Klarna

Basert på 8 Vurderinger

Modell/varenr.: 578580
Lagerstatus: Ikke på lager

Knivskjerper fra Dick - Rapid Steel Hyperdrill

Hurtigskjerping med Rapid Steel

Rapid Steel representerer en enkel og effektiv måte å skjerpe kniver på, spesielt for de som foretrekker å unngå tradisjonelle, manuelle stål. Med bare noen få, enkle drag kan du forvandle en sløv kniv til en med en skarp egg.

Enkel og Effektiv Bruk

Ved bruk av Rapid Steel trenger du kun 2-3 drag for å gjenopprette skarpheten til kniven. Denne enkelheten er mulig takket være en spesiell design der kniven føres gjennom en spalte med en bestemt vinkel. Denne prosessen sikrer at kniven kommer i kontakt med to fjærbelastede stålplater, som effektivt skjerper hver side av knivbladet.

Rapid Steel Polish: For den Fineste Finish

Av alle variantene fra Rapid Steel er "Polish" kjent for å ha den mest forfinede overflaten. Dette betyr at den ikke bare skjerper kniven, men også setter minimale sliperiss. Det gjør den ideell for kniver som brukes til presise kutt, for eksempel når du skjærer kjøtt, fisk, og andre matvarer.

Polering etter Hyperdrill

Hvis du allerede har brukt et verktøy som hyperdrill for forbedring av kniveggen, kan Rapid Steel Polish tilby den endelige finishen. Den fungerer som en poleringsprosess, og gir en enda glattere egg på kniven, overgående det resultatet du ville fått med bare hyperdrill.

For de som ønsker et enkelt, men effektivt verktøy for å opprettholde knivenes skarphet, er Rapid Steel et utmerket valg. Med dens intuitive design og ekstra poleringsevner, gir den kniven en overlegen skarphet med minimal innsats.

Reservestenger til Rapid Steel kan kjøpes her

Andre kunder har også kjøpt