Kveitespyd - Prey

Kveitespyd - Prey

1.399,00 NOK

Veil. salgspris 1.399,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 603155
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Kveitespyd - Prey - 190 cm

Prey Kveitespyd er en lang, solid og robust harpun med en total lengde på 190 cm, er ideelt utformet for kveitefiske. Dette unike kveitespydet har en kjerne av høykvalitets aluminium som gir det både styrke og holdbarhet.

For å sikre et sikkert grep under bruk, er holdepunktene på spydet belagt med skum. Dette  forbedrer brukerkomforten betydelig og reduserer risikoen for glidning, selv når det er vått. Denne funksjonen er spesielt verdifull under de utfordrende forholdene som ofte oppleves under kveitefiske.

Selve spissen av dette kveitespydet er laget av rustfritt stål, et materiale kjent for sin holdbarhet og motstand mot korrosjon. Rustfritt stål sikrer at spissen beholder sin skarphet og effektivitet, selv etter lang tids bruk. For å holde denne skarpe spissen på plass, er det en O-ring installert. Denne lille, men viktige detaljen sikrer at spissen forblir sikkert festet og klar til bruk.

For å fullføre designet, er det en kraftig wire festet til spissen. Denne wiren er utstyrt med et innfestingsøye, et viktig punkt for å feste tau. Denne funksjonen gjør det enkelt å håndtere spydet, spesielt når du trekker i en stor kveite.

Prey Kveitespyd er en velutformet fiskeverktøy, konstruert med nøye utvalgte materialer for å sikre topp ytelse under kveitefiske. Med sin robuste aluminiumskropp, skumbelagte holdepunkter, rustfrie ståltupp og innfestingsøye for tau, gir dette kveitespydet både effektivitet og holdbarhet for å hjelpe deg med å lykkes på din neste fiskeutflukt.

Andre kunder har også kjøpt