Fileteringskniv fra Dick - 82417

Fileteringskniv fra Dick - 82417

Pris fra 289,00 NOK

Klarna

Basert på 4 Vurderinger


Fileteringskniv - Dick 82417 - En kombinasjon av presisjon og sikkerhet

I kjøkkenverdenen der presisjon og kontroll er nøkkelen til perfekte retter, står kvalitetskniver sentralt. Dick 82417 fileteringskniv er mer enn bare en vanlig kniv. Med en kombinasjon av skarphet, design og materialvalg utpeker denne kniven seg som et nøkkelverktøy for profesjonelle og hobbykokker.

Skarp, polert og av høy kvalitet

Dick 82417 fileteringskniv er kjent for sin skarphet, noe som sikrer presise kutt hver gang. Den polerte finishen gir kniven en estetisk tiltrekningskraft, mens dens høykvalitetskonstruksjon sikrer at den står tidens tann.

Integrert fingerskjold for ekstra beskyttelse

Sikkerhet er like viktig som funksjonalitet når det kommer til kjøkkenredskap. Dick 82417 kommer med et integrert fingerskjold som gir en ekstra beskyttelse, noe som minimerer risikoen for skader. Dette gir også økt friksjon og forhindrer at fingrene glir, slik at du kan jobbe med tillit selv med våte eller glatte hender.

Holdbart og flekkresistent stål

Når det kommer til kvaliteten på bladet, har Dick 82417 kniven satt standarden høyt. Den er laget av høykarbon- og molybdenstål, noe som ikke bare gir kniven en overlegen skarphet, men også gjør den holdbar og motstandsdyktig mot flekker. Dette betyr at kniven vil se like bra ut og fungere optimalt selv etter mange års bruk.

Antibakteriell håndtak for økt hygiene

Hygiene er avgjørende på kjøkkenet. For å sikre at maten blir behandlet på den reneste og sikreste måten, er Dick 82417 fileteringskniv utstyrt med et antibakterielt håndtak. Dette reduserer risikoen for krysskontaminering og gir et ekstra nivå av beskyttelse for både kokken og de som skal nyte maten.

Sklibevis håndtak gir full kontroll

Ingenting er mer frustrerende enn et kjøkkenredskap som glir unna, spesielt under intens matlaging. Dick 82417 tar vare på dette med sitt sklibevis håndtak, som sikrer full kontroll selv under de mest utfordrende forhold, enten det er vått eller fettete.

Konklusjon: Dick 82417 fileteringskniv representerer en perfekt blanding av design, funksjonalitet og sikkerhet. Enten du er en erfaren kokk på jakt etter det perfekte verktøyet, eller en hjemmekokk som ønsker å forbedre kjøkkenskillet ditt, er dette valget klart. Denne kniven er mer enn bare et kjøkkenredskap; det er en investering i kvalitet, presisjon og sikkerhet.

Finnes i 3 varianter. 15, 18 og 21 cm bladlengde. Velg variant når du bestiller.

Pakket i esker a 6 stk.


Se andre
Kniver.

Andre kunder har også kjøpt