Øyo Kniver & Redskap

Øyo - Kniver og Redskap av Høyeste Kvalitet Siden 1882

Geilo-bedriften Øyo ble startet i 1882 av Knut Øyo, og har i over 140 år produsert verktøy, kniver, økser, kjøkkenutstyr og gaveartikler i høyeste kvalitet.

preload spinner

Om Øyo Kniver

Vi er glade for at vi i dag kunne fortsette familiebedriften i 140 år. Hovedkontoret vårt er fortsatt på Geilo, hvor historien startet i 1882, og vi fortsetter å produsere verktøy av høy kvalitet.

Vi er fortsatt en produsent selv om Geilo ikke lenger produserer verktøyene. Hovedkontoret, design og forretningsutvikling er for tiden lokalisert på stedet til den tidligere fabrikken. I tillegg fungerer den som museum, fabrikkutsalg, lager og verksted. Den spiller også en betydelig rolle i den lokale industrihistorien.

Siden Knut Øyo hadde tilsyn med arbeidet hans i sin egen smie, har mye endret seg, men familiefirmaet vil alltid omfavne innovasjon og stolthet i håndverket. Målet er å konsekvent produsere førsteklasses varer med banebrytende design. Øyo løftes enda høyere inn i en ny æra på bakgrunn av selskapets historie og 140 års erfaring.