Bryne - Grov / Fin - Øyo (40315)

Bryne - Grov / Fin - Øyo (40315)

79,00 NOK

Veil. salgspris 79,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 578450
Lagerstatus: 36 stk. på lager
stk.

Øyo bryne / ljåbryne

Dette brynet er designet med to ulike overflater: en grovkornet og en finkornet side. Denne unike kombinasjonen gjør det ideelt for flere formål:

  • Økser og ljåblad: Med tanke på de spesielle kravene til skarphet og overflatebehandling av økser og ljåblad, er dette brynet tilpasset for å gi det optimale sliperesultatet. Ved å starte med den grovkornede siden fjerner man raskt ujevnheter og forbereder kanten for finpussing. Avslutningsvis gir den finkornede siden en glatt og skarp egg som er avgjørende for effektiv bruk av disse verktøyene.

  • Kniver og andre skjærende verktøy: Selv om brynet primært er tiltenkt økser og ljåblad, har den evnen til å håndtere en rekke andre verktøy også. For kniver, saks eller andre gjenstander der skarphet er nøkkelen, kan denne tosidige tilnærmingen sikre at man oppnår en skarp og glatt kant. Prosessen er lik; start med den grovkornede siden for å korrigere eventuelle store ujevnheter, og avslutt med den fine siden for presisjonsfinish.

Ved å kombinere to slipeoverflater i ett verktøy, gir Øyo bryne / ljåbryne deg fleksibiliteten til å tilpasse slipingen etter behov, enten du jobber med grove verktøy eller delikate knivblad.

 

Andre kunder har også kjøpt