Victorinox Kniver

preload spinner

Victorinox Kniver

Perfekt slipte kniver er nøkkelen til et vellykket kjøkken, og du trenger ikke være kokk for å innse dette. Kokkekniver laget av Victorinox er veldig skarpe og velbalanserte. Det vil nesten virke som om alt skjærer seg selv hvis du klarer å få tak i et av disse vidunderne. Og det er oppskriften på en vellykket kokk.

Det er flere størrelser, stiler og varianter tilgjengelig. Fordi den riktige kokkekniven må passe like godt for deg som den er for den tiltenkte bruken.

Kniver brukt av alle: Våre kokkekniver er allsidige all-stars som kan brukes til å kutte, hakke, forme og flate ut. Uansett hvilken kniv du velger, vil den ha sine unike styrker. Selv om det er en liten variasjon mellom de ulike bladene, presterer alle overbevisende. Garantert. Hver dag.

Høyeste kvalitet: Grand Maître-seriens kokkekniver er laget av et enkelt stykke stål som er festet til håndtaket med solide nagler. De gir et blad som er usedvanlig bredt og rett. Sammen med håndtaket gir de eksepsjonell innflytelse, og krever minst mulig kraft.

Santoku-kniven ble påvirket av kjøkkenet i Fjernøsten, hvor den ofte brukes til å lage sushi og sashimi. Det nøyaktig utformede bladet muliggjør utrolig presise og delikate kutt. Ved skjæring danner sidegropene små luftlommer som hindrer fuktige, utrolig tynne skiver fra å feste seg til bladet. Nøyaktighet for asiatiske kokkekniver – perfekt for å skjære gjennom ost og grønnsaker som agurker og zucchini.

Profesjonell eksentrisitet: Den kinesiske kokkekniven ligner en kjøkkenkniv i formen. Men den kan brukes til mye mer enn bare utbeining av kjøtt. Det utrolig fleksible brede bladet og den usedvanlig lille, glatte kutteren skjærer uanstrengt gjennom kjøtt, vilt og fjærfe, grønnsaker, urter og frukt.