Knivsett "Trost" Øyo

Knivsett "Trost" Øyo

299,00 NOK

Veil. salgspris 399,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 578410
Lagerstatus: 5 stk. på lager
stk.

Øyo Trost Knivsett - Skarpe Stålkniver for Enkel Matlaging

Øyo Trost Knivsett gir deg skarpe og pålitelige stålkniver som enkelt kan vedlikeholdes. Disse knivene er utformet for å gjøre matlagingen til en lek, og de har flere funksjoner som gjør dem til et flott tillegg til ditt kjøkkenutstyr.

Hver kniv i dette settet har et solid rustfritt stålblad som er enkelt å slipe opp, slik at du alltid kan opprettholde knivens skarphet. I tillegg har knivene et sort non-stick belegg som gjør at matvaren glir lett av bladet, noe som gir en jevnere og mer presis kutteopplevelse.

Skaftene på Trost knivene er laget av et behagelig soft-grip materiale som gir deg god kontroll og komfort under bruk. I tillegg har de sølvfargede fingerstoppere som gir ekstra sikkerhet og stabilitet mens du arbeider med kniven.

Dette knivsettet inkluderer tre forskjellige kniver for ulike oppgaver på kjøkkenet:

  • Brødkniven med en bladlengde på 20,5 cm, perfekt for å skjære gjennom brød og bakevarer.
  • Santoku kokkekniven med en bladlengde på 17 cm, ideell for presis skjæring av grønnsaker, kjøtt og fisk.
  • Santoku universalkniven med en bladlengde på 13 cm, allsidig og egnet for en rekke oppgaver i kjøkkenet.

Med Øyo Trost Knivsett i kjøkkensamlingen din, vil du alltid være klar til å håndtere ulike matlagingsutfordringer med stil og presisjon. Disse knivene er ikke bare funksjonelle, men de har også et tidløst design som vil glede øyet ditt hver gang du bruker dem.