Slirekniv Carbon - Øyo

Slirekniv Carbon - Øyo

79,00 NOK

Veil. salgspris 79,00 NOK

Klarna

Ingen vurdering

Modell/varenr.: 578415
Lagerstatus: 18 stk. på lager
stk.

Slirekniv i Karbon fra Øyo

Øyo presenterer stolt sin karbonslirekniv, en pålitelig følgesvenn som passer perfekt både i bilen, garasjen og på hytta. Denne kniven er skapt for praktisk bruk, med en rekke funksjoner som gjør den til et uunnværlig verktøy.

Dimensjoner:

Bladtykkelse: 2 mm
Bladlengde: 10 cm
Totallengde: 21 cm
Vekt: 121 gram

Spesifikasjoner:

Knivstål: Standard Carbonstål
Skaft: Slagfast plast, rød
Slire: Plast

Laget av robust karbonstål, gir denne slirekniven deg en pålitelig skjæreevne som er ideell for en rekke oppgaver. Uansett om du trenger å åpne esker, kutte tau eller håndtere ulike materialer, er denne kniven utformet for å møte dine behov.

Skaftet på kniven er konstruert med tanke på både funksjonalitet og brukervennlighet. Laget av et slagfast plastmateriale, gir det et sikkert grep selv under våte eller glatte forhold. Fingerstopperen på skaftet gir ekstra sikkerhet og kontroll, slik at du kan arbeide med selvtillit.

Den medfølgende plastsliren er ikke bare praktisk, men også allsidig. Den har en beltefeste som gjør det enkelt å bære kniven med deg, slik at den alltid er innen rekkevidde når du trenger den mest. Sliren kan også brukes til å henge kniven på veggen, eller på andre hensiktsmessige steder, slik at den er organisert og lett tilgjengelig.

Enten du er en hobbysnekker, en friluftsentusiast eller bare en person som setter pris på godt utført håndverk, vil karbonslirekniven fra Øyo vise seg å være en pålitelig følgesvenn i en rekke situasjoner. Denne kniven kombinerer funksjonalitet, kvalitet og brukervennlighet.

Andre kunder har også kjøpt