Parkas Jakke - Herre - FAS®

Parkas Jakke - Herre - FAS®

399,00 NOK 998,00 NOK

Veil. salgspris 998,00 NOK

Klarna

Basert på 7 Vurderinger


Parkas Jakke til Herre 

Vi har fått inn et stort parti med FAS® parkas jakker til herre for vintersesongen. Dette er et partikjøp, og selges til en spesielt lav pris og så lenge lageret rekker.

FAS ® Aqua Extreme Parkas Jakke - Herremodell:

FAS Aqua Extreme Series er produsert i Softgrip yttermateriale, 100% polyester, 600 Denier. Laminat membrane, vann pilar 5000 mm. Puster 2000 gr. M2/24 t. Alle sømmer er teipet. 40 gr. M2 vattering i alle produkter, helårsplagg. Tilpass underbekledning etter egne behov, utetemperatur og vindforhold. 3M © sølvrefleks. Kilesøm i alle buksedeler, forebygger revning.

 

Hetter med stormkant, regulerbare, avtagbare med glidelås. Ventilasjon i armhuler. Innvendige kneputelommer, snølåser. Innvendig mobillomme, storlomme under vindklaff. Knivholder på høyre bein. Dreneringsnett nederst i alle plagg. Gjør det lettere å komme ut av vann om har hatt uhell. YKK © glidelåser, hovedlåser er toveis.

 

FAS ® Aqua Extreme er konstruert for å vare lenge, fungere optimalt i varierende klima, med tekniske løsninger og finesser du sjelden finner i et enkelt plagg.

Parkas Jakke - Spesifikasjoner:

-    Softgrip Yttermateriale
-    Vannpilar 5000mm
-    Pusteevne 2000 gr./m2/24t
-    Tapede sømmer
-    3M © Sølvrefleks
-    Kilesøm i alle buksedeler
-    YKK © Glidelåser

 


Parkasens historie

Viktigheten av parkas

Når du utforsker opprinnelsen til parkasplagget, vil du oppdage at det har røtter tilbake til de arktiske områdene og ble brukt av Inuit-folket for å beskytte seg mot det kalde klimaet. Parkasen har gjennomgått flere endringer og tilpasninger opp gjennom årene.

I løpet av historien har parkasen utviklet seg fra å være et rent funksjonelt plagg til å bli en populær klesplagg over hele verden. Du kan se hvordan designet har blitt modernisert for å passe inn i dagens moteverden samtidig som den opprettholder sitt opprinnelige formål med å holde deg varm og tørr.

Oppdag hvordan parkasen har blitt en uunnværlig del av garderoben din, spesielt i kalde klimaer eller under utendørsaktiviteter. Med sin varme isolasjon og vanntette egenskaper, er parkasen et pålitelig valg for å beskytte deg mot elementene samtidig som den gir deg en stilig look.

Parkasens egenskaper

Materialvalg

Når det gjelder parkaser herre, er det viktig å forstå hvorfor dette plagget er så essensielt i kaldt vær. Parkas er laget av robuste materialer som holder deg varm selv på de kaldeste dagene. Investeringen i en kvalitetsparkas kan være avgjørende for din komfort og helse.

I tillegg til å holde deg varm, beskytter parkas mot elementene som vind, regn og snø. Den solide konstruksjonen og materialvalget bidrar til å sikre at du forblir tørr og komfortabel uansett værforhold. En god parkas fungerer som en pålitelig skjold mot naturens luner.

En av fordelene ved å investere i en kvalitetsparkas er holdbarheten. Med riktig pleie kan en parkas vare i mange år, noe som gjør den til et langsiktig og bærekraftig valg for både deg og miljøet.

Vanntett teknologi

Når du utforsker ulike materialer brukt i produksjonen av parkaser, vil du legge merke til forskjellige vanntette teknologier som brukes. Disse teknologiene bidrar til å sikre at parkasen holder deg tørr selv under de mest utfordrende værforholdene. Materialvalget spiller en avgjørende rolle i parkasens ytelse, så velg med omhu basert på klimaet du befinner deg i.

De beste materialene for parkaser varierer avhengig av klimaforholdene du står overfor. Noen materialer er bedre egnet for ekstrem kulde, mens andre fungerer godt i fuktige eller våte omgivelser. Velg en parkas laget av materiale som passer best for ditt spesifikke behov.

Isolasjon

Lær om de nyeste vanntette teknologiene som brukes i parkasproduksjonen, da disse teknologiene spiller en nøkkelrolle i å holde deg varm og tørr. Utforsk hvordan vanntett teknologi kombinert med effektiv isolasjon kan gi deg den ultimate beskyttelsen mot elementene. Ved å velge en vanntett parkas investerer du ikke bare i komfort, men også i pålitelig beskyttelse mot uventede værendringer.

Velge riktig parkas

Størrelsesguide

Når det gjelder parkaser, er det viktig å forstå ulike isolasjonsmaterialer som brukes. Dette inkluderer dun og syntetiske materialer som holder deg varm i ekstreme kuldegrader. Det er essensielt å kjenne til forskjellene mellom disse isolasjonstypene.

En riktig passform er avgjørende for komfort når du velger en parkas. Følg nøye med på størrelsesguiden for å sikre at du får den optimale størrelsen. Måleinstruksjonene vil være til stor hjelp når du bestemmer deg for riktig størrelse.

Aktivitetsnivå

For å velge riktig størrelse på din parkas, må du ta hensyn til ditt aktivitetsnivå. En passende størrelse vil bidra til optimal komfort under ulike utendørsaktiviteter. Mål nøyaktig i henhold til instruksjonene for å unngå feil valg av størrelse.

Klimatilpasning

Det er viktig å finne en parkas som passer til ditt spesifikke aktivitetsnivå. Funksjonaliteten kan variere basert på bruksområdet, så velg med omhu. Se etter egenskaper som passer dine behov og aktiviteter for den beste opplevelsen.

Stiler og design

Klassisk stil

Parkaser for herrer kan tilpasses ulike klimaforhold, slik at du kan være varm uansett vær. Egenskaper som vanntetthet og isolasjon er viktige i kalde omgivelser. Ved å velge riktig parkas med god kvalitet, kan du være trygg på ytelsen selv i tøffe forhold.

Moderne snitt

Oppdag tidløs design og klassiske elementer i herreparkaser som aldri går av moten. En klassisk parkas er et allsidig plagg som passer til ulike anledninger. Ved å investere i en parkas med klassisk stil, får du et plagg som varer lenge og som kan kombineres med moderne trender.

Funksjonelle detaljer

Moderne parkaser har innovative snitt og designelementer som gir en oppdatert look. Disse detaljene bidrar til både stil og funksjonalitet. Nye materialer og teknologier gjør moderne parkaser mer effektive enn tradisjonelle stiler.

Fargevalg

Nøytrale farger

Når du ser etter en parkas, er det viktig å vurdere nøytrale farger. Disse fargene som svart, grå og beige kan være tidløse og enkle å matche med ulike antrekk. Utforsk hvordan disse fargene kan gi et elegant og allsidig uttrykk til din stil.

Funksjonelle detaljer i parkasdesignet kan være avgjørende for deg. Se etter praktiske funksjoner som lommer med glidelås, avtagbar hette eller justerbare mansjetter. Disse detaljene kan øke brukervennligheten og gjøre parkasen mer tilpasset dine behov.

Det er viktig å oppdage hvilke detaljer som er essensielle for deg. Kanskje foretrekker du en parkas med ekstra lommer for oppbevaring, eller kanskje er det viktig med vanntett materiale for å tåle ulike værforhold. Tenk på hva som vil gjøre parkasen mest praktisk og komfortabel for deg.

Dristige farger

Selv om nøytrale farger er klassiske, kan dristige farger også være et spennende valg for din parkas. Lær hvordan du kan inkludere innslag av rødt, blått eller grønt i antrekket ditt ved å velge en parkas i en dristig farge.

Nøytrale farger passer ikke bare til én type antrekk - de kan matches med alt fra jeans til dressbukser. Utforsk hvor allsidige disse fargene kan være når det gjelder å skape ulike stiler og uttrykk.

Mange foretrekker nøytrale farger nettopp fordi de er trygge valg som sjelden går av moten. Ved å velge en parkas i en nøytral tone, sikrer du at den vil passe perfekt inn i garderoben din år etter år.

Tilbehør til parkas

Hatter og votter

Når det gjelder hatter og votter, kan dristige farger virkelig gi personlighet til din parkas. Ved å velge livlige farger, kan du skape et unikt uttrykk som skiller seg ut fra mengden. Fargevalg spiller en viktig rolle i å definere din personlige stil når du kombinerer dem med parkasplagget ditt.

Å utforske ulike fargekombinasjoner kan være en morsom måte å friske opp antrekket ditt på. Vær modig og prøv nye ting - kanskje en knallrød lue eller et par blå votter vil være akkurat det som trengs for å løfte antrekket ditt til neste nivå. Husk at farger har en sterk innvirkning på hvordan andre oppfatter deg, så vær bevisst på hvilket inntrykk du ønsker å gi.

Når du velger hatter og votter for din parkas, tenk også på funksjonaliteten. Velg materialer som holder deg varm samtidig som de ser stilige ut. En god balanse mellom form og funksjon er nøkkelen til et vellykket antrekk. Utforsk ulike teksturer og mønstre for å legge til ekstra dimensjon i antrekket ditt.

Skjerf

Når det gjelder skjerf, er det viktig å velge tilbehør som kompletterer parkasens utseende. Et varmt skjerf i en kontrasterende farge kan være prikken over i-en som gir antrekket ditt en ekstra touch av eleganse. Tenk på hvordan ulike teksturer kan bidra til å skape lag på lag-effekten og holde deg varm samtidig.

Å eksperimentere med forskjellige typer skjerf kan være en morsom måte å utforske din personlige stil på. Prøv ullskjerf, silkeskjerf eller kashmirskjerf for ulike anledninger og sesonger. Husk at skjerf ikke bare handler om stil, men også om komfort og beskyttelse mot kulden.

Vedlikeholdstips

Rengjøring

Når det gjelder rengjøring av parkasen din, er det viktig å følge riktige steg for å bevare kvaliteten. Utforsk ulike skjerf-stiler som kan matches med parkasen din, og lær hvordan disse ikke bare legger til stil, men også ekstra varme. Skjerf kan være et flott accessoire som komplementerer parkasens utseende.

En god praksis er å rengjøre parkasen din regelmessig for å holde den i best mulig stand. Vask den i samsvar med instruksjonene på vaskeetiketten for å unngå skader på stoffet. Ved å ta vare på parkasen din ordentlig, kan du forlenge levetiden og sikre at den holder seg fin over tid.

Lagring

For å bevare kvaliteten på parkasen din, er det viktig å lagre den riktig når den ikke er i bruk. Få tips om hvordan du skal rengjøre og vedlikeholde parkasen for å sikre at den ser bra ut sesong etter sesong. Lær om de beste praksisene for lagring og oppdag enkle rengjøringsmetoder som kan bidra til å holde parkasplagget ditt i optimal stand.

Ved å følge disse tipsene nøye, vil du kunne nyte godt av parkasens varme og stil i lang tid fremover.

Populære merker

Norske merker

Når det gjelder norske parkasmerker, er det viktig å huske på riktige lagringsmetoder for å ta vare på din parkas. En god måte å oppbevare parkasen på er å henge den i et godt ventilert område, unngå direkte sollys og fuktighet. Dette vil bidra til å forlenge levetiden til din parkas.

Oppbevaring av parkasen på en henger med skuldrene jevnt fordelt vil også hjelpe deg med å unngå deformasjon av plagget over tid. Husk å lukke alle glidelåser og knapper før du henger den opp, for å bevare formen og kvaliteten på parkasen din. Riktig lagring er nøkkelen til å sikre at din parkas holder seg fin og funksjonell i lang tid.

Internasjonale merker

Når du ser på internasjonale parkasmerker, kan det være interessant å utforske de unike egenskapene til norske design. Norsk designtradisjon innen parkasproduksjon har lange røtter og fokuserer ofte på funksjonalitet kombinert med stil. Dette skiller norske parkasmerker fra andre internasjonale alternativer.

Det er spennende å lære om hvordan norsk kultur og klima har formet utviklingen av parkaser fra ulike merker. Ved å velge en norsk produsert parkas, kan du være sikker på at du får et plagg som er designet med tanke på både kvalitet og funksjonalitet.

Kjøpsguide

Pris vs. kvalitet

Når det gjelder pris vs. kvalitet innen parkasverdenen, er det viktig å utforske ulike internasjonale merker og deres historie. Noen merker har en lang tradisjon for å lage holdbare og stilige parkaser.

Noen av disse merkene har designestetikker som reflekterer deres opprinnelse. For eksempel kan du finne skandinaviske merker med fokus på funksjonalitet og minimalisme, mens amerikanske merker kan ha et mer urbant og streetwear-inspirert design.

Når du ser på internasjonale merker, kan du oppdage et bredt spekter av alternativer innen parkassegmentet. Fra tekniske detaljer som vanntett materiale til innovative isolasjonsteknologier, disse merkene tilbyr variasjon for enhver preferanse.

Anmeldelser og anbefalinger

For å få bedre innsikt i sammenhengen mellom pris og kvalitet når det gjelder parkas, kan du lese anmeldelser fra både eksperter og andre forbrukere. Disse anmeldelsene kan hjelpe deg med å velge en parkas som passer dine behov og budsjett.

Det er viktig å lære hvordan du kan vurdere verdien av en parkas ut fra prisen. Noen ganger kan en høyere pris rettferdiggjøres av materialkvaliteten, håndverket eller de innovative funksjonene som tilbys.

Husk at selv om prisen er viktig, er kvalitet ofte enda viktigere når det gjelder parkas. En godt konstruert parkas laget av holdbare materialer vil vare lengre og gi bedre beskyttelse mot værforholdene.

Parkas i ulike klima

Vinterbruk

Når du vurderer å kjøpe en parkas for vinteren, kan det være lurt å utforske anmeldelser og anbefalinger fra andre parkasbrukere. Se etter hva som fungerer godt for dem, og hvordan deres erfaringer kan hjelpe deg med valget av riktig parkas. Noen vektlegger kanskje varmeegenskapene, mens andre fokuserer på værbestandighet.

En god måte å lære om parkaser er gjennom andres erfaringer. Ved å se på hva som trekkes frem i anmeldelser og anbefalinger, kan du få et bedre innblikk i hvilke egenskaper som er viktige for deg. Kanskje foretrekker du en parkas med ekstra isolasjon eller en som er mer vindtett.

Overgangssesonger

For å bruke parkasen din effektivt om vinteren, sørg for at den har egenskaper som passer til kalde temperaturer. Isolasjon og vanntetthet er to viktige faktorer å se etter når du velger en parkas for vinterbruk. Disse egenskapene vil bidra til at du holder deg varm og tørr gjennom hele sesongen.

Hold deg varm og stilig gjennom overgangssesongene ved å velge en allsidig parkas med egenskaper som passer til skiftende værforhold. En god parkas bør kunne beskytte mot regn og vind samtidig som den gir tilstrekkelig varme når temperaturene faller. Vurder også designet og passformen for å sikre både funksjonalitet og stil.

Avsluttende tanker

Dere har nå fått et grundig innblikk i historien, egenskapene, valgmulighetene, stiler, vedlikeholdsråd og merker når det gjelder parkaser for herrer. Med kunnskapen dere har tilegnet dere, er dere klare til å velge den perfekte parkasen som passer deres behov og stil. Husk å vurdere klimaet dere skal bruke parkasen i, da dette vil påvirke valget deres.

Ta dere tid til å utforske ulike alternativer og ikke vær redd for å investere litt ekstra i en kvalitetsparkas som vil vare lenge. En godt vedlikeholdt parkas fra et anerkjent merke vil være en pålitelig følgesvenn gjennom mange sesonger. Lykke til med jakten på den ideelle parkasen!

Ofte stilte spørsmål

Hva er historien bak parkasen?

Parkasen har røtter tilbake til arktiske urfolk og ble senere adoptert av militæret. I dag er den et populært plagg for både funksjonalitet og stil.

Hvilke egenskaper bør jeg se etter i en parkas?

Sørg for at parkasen din er vindtett, vanntett, varm og pustende for å takle ulike værforhold uten å ofre komfort.

Hvordan velger jeg riktig parkas for meg?

Vurder klimaet du vil bruke den i, lengden på parkasen, isolasjonstype og passform for å finne den perfekte matchen for dine behov.

Hvilke farger er populære når det gjelder parkaser?

Klassiske farger som svart, marineblå og olivengrønn er allsidige valg som passer til ulike antrekk og stiler.

Hvilket tilbehør kan komplementere en parkas?

Luer, skjerf, votter og vanntette støvler er praktiske tillegg som bidrar til å holde deg varm og komfortabel mens du bruker parkasen.

Tagger parkas herre, parkas jakke herre, parkas vinterjakke herre, billig parkas herre, parkas for menn, parkas jakke, lang jakke, lang vinterjakke, vinterjakke , thermojakke , lang jakke , jakke med for

Andre kunder har også kjøpt