Isfjerner Spray - Dunlop

Isfjerner Spray - Dunlop

49,00 NOK

Veil. salgspris 49,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 201404
Lagerstatus: 60 stk. på lager
stk.

Isjerner Spray - Dunlop

DUNLOP Isfjerner Spray: Den Perfekte Løsningen for Is- og Frostfrie Vinduer i Praktisk 600 ml Aerosolboks

Når det kommer til å holde bilrutene is- og frostfrie, er DUNLOP Isfjerner Spray det ultimate verktøyet for alle bilister. Med sin romslige 600 ml aerosolboks og imponerende egenskaper, er dette produktet et absolutt must for bilentusiaster.

Egenskapene inkluderer:

Effektiv Is- og Frostfjerning: Vår spesielt formulerte spray er designet for å raskt og effektivt fjerne is og frost, slik at du alltid har klart syn på bilrutene, selv på de kaldeste morgenene.

Ytelse i Allslags Vær: DUNLOP Isfjerner Spray fungerer optimalt selv ved temperaturer så lave som -20 grader Celsius. Dette gjør den til en pålitelig følgesvenn gjennom de bitre vintermånedene.

Enkel i Bruk: Med den praktiske aerosolboksen er det enkelt å påføre produktet på vinduene dine. Bare spray det på overflaten, la det virke i noen øyeblikk, og se isen og frosten forsvinne som ved magi.

Så hvis du ønsker å spare tid og unngå unødvendig stress på kalde vintermorgener, bør DUNLOP Isfjerner Spray være en fast del av din bilpleierutine. Med denne effektive løsningen kan du raskt og enkelt fjerne is og frost fra vinduene dine og trygt komme deg ut på veien.

Volume: 600ml
Merke: Dunlop

Sikkerhetsdatablad for Dunlop Isfjerner Spray 600ml