Seajet Bunnstoff

Bunnstoff til Båt image

Seajet Bunnstoff

Seajet har perfeksjonert styringen av frigivelsen av biocid, og har utviklet et avansert selvpolerende ko-polymer system (SPC), som er stabilt og forutsigbart, selv over lange tidsperioder. Hvis du ønsker å beskytte din båt fra de skadelige effektene av begroing og øke effektiviteten, er bruk av vanlig bunnstoff svært viktig.

preload spinner

Seajet Bunnstoff til båt

Alvorlighetsgraden av begroing kan variere dramatisk avhengig av temperatur, vannets saltinnhold, vannstrøm, tid på året og mengden av sollys. Å smøre din båt med bunnstoff er aldri gøy, spesielt om vinteren. 

Men det er svært viktig hvis du ønsker å beskytte din båt fra de skadelige effektene av begroing på skroget. Vi har også kjemikalier fra Seajet for å fjerne gammelt bunnstoff fra din båt.

Seajet eies av Chugoku Marine Paints Ltd (CMP); et japansk selskap etablert i 1917 og er notert på Nikkei børsindeks. CMP er en av verdens største produsenter og leverandører av belegg til kommersiell skipsfart og andre deler av industrien som containere, industrianlegg, stålkonstruksjoner, bygninger og kraftverk.

SEAJET's produkter ble først introdusert i løpet av det tidlige 90-tallet med ankomsten av en rekke avanserte selvpolerende bunnstoff, toppstrøk, grunning, lakk og tynnere. Fabrikken og hovedkontor er basert i Nederland hvor produktene er laget i beredskap for forsendelse til et nettverk av over 30 offisielle importører og distributører over hele verden.

Siden de først ble introdusert har merkevaren vokst i en slik grad at Seajet er nå et svært anerkjent marint navn med betydelige markedsandeler i mange populære europeiske land. Andre land er stadig økende på salget av Seajet produkter. Flere og flere båteiere blir kjent med merkevaren og er fornøyd med en konsistent og pålitelig ytelse av Seajet produkter.

Slik klargjør du og smører båten din med bunnstoff