Seajet 033

Seajet 033

Pris fra 369,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


Selvpolerende Bunnstoff - Seajet 033

Seajet 033 er et kobberdioksyd basert selvpolerende bunnstoff for tre-, plast- og stålbåter. Slitesterkt, fargebestandig og med ekstremt gode groehindrende egenskaper.

OBS: Kan ikke brukes på aluminiumsbåter! For aluminiumsbåter brukes Seajet 027

Fåes i størrelsene: 0,75 / 2,5 og 5 Liter.

Og i fargene: Sort, Blå, Marineblå, Rød og Grønn.

For farge: Hvit, se Seajet 027 (Den kan brukes på alle typer båter.)

 

Sikkerhetsdatablad for Seajet 033

Seajet 033 Shogun

Seajet 033 Shogun er et førsteklasses selvpolerende bunnstoff. Malingen er svært effektiv for å hindre at slim og ugress fester seg til kar. Bunnstoffet er egnet for områder med høy begroing og har høy dekningsgrad. Fargene som er tilgjengelige er grå, mellomblå, mørkeblå, rød og svart og brukes til fartøyets overflate under vannet. Husk at fargene kan endre seg litt på grunn av friksjon av vannet.

Løsning for marin vekst

Seajet 033 Shogun bunnstoff er det beste alternativet for å hindre marin vekst i å feste seg til yachter eller motorbåter. Den spesiallagde malingen er fri for tinn og selvpolerende. Den kan brukes til fartøyer som ikke skal seile raskere enn 40 knop.

Seajet 033 Shogun påføring

Det er noen få skritt å ta for en riktig påføring av malingen på overflaten. For det første, hvis det er et annet lag med bunnstoff på overflaten, må du fjerne det. Fjerning av bunnstoff må gjøres ved våtsliping, eller ved kjemisk fjerning. Bruk aldri en brenner for å fjerne bunnstoffet.

Hvis det forrige bunnstoffet er i dårlig stand, må du fjerne det helt. Hvis den eksisterende malingen er i god stand, bruk vår Seajet bunnstofftoleransetabell for å sikre at bunnstoffet er ordentlig festet. Rengjør bunnstoffet med en høytrykksvannspray med ca. 200 bar. Det vil bidra til å fjerne den marine veksten og saltkrystallene.

Før påføring, sørg for at overflaten er tørr, ren og fri for olje. Påfør deretter to lag med Seajet 033 Shogun. Sørg for å legge flere lag med belegg på skarpe og vanskelig tilgjengelige steder, som roret og vannlinjen.

Påføring på forskjellige overflater

For å påføre Seajet 033 Shogun bunnstoff på tre, må du først bruke Seajet 015 Underwater primer. For stål eller polyester, bruk enten Seajet 015 eller 117 på forhånd. Påfør aldri Seajet 033 Shogun på aluminium


Se andre typer
Bunnstoff.

Andre kunder har også kjøpt