Tec7 Produkter

preload spinner

Tec7 - En miljøvennlig lim, tette og fugemasse

TEC7 er en MS-polymer for alle formål som er ekstremt sterk og fleksibel og kan brukes som monteringslim, fugemasse eller tetningsmiddel på de fleste materialer. Miljøegenskapene til TEC7 inkluderer næringsmiddelgodkjenning, overholdelse av BREEAM-NOR-utslippsstandarder og fravær av ftalater, isocyanater og farlige løsemidler.

TEC7 beholder sine egenskaper selv om den fryses og tines gjentatte ganger i pakken. Siden TEC7 er vanntett og lufttett og fullstendig herder når blandingen kommer i kontakt med luft, kan den til og med brukes til raske reparasjoner i uherdet tilstand mens den er nedsenket i vann.

  • Næringsmiddelgodkjent og oppfyller BREEAM-NOR utslippsstandarder.
  • Inkluderer ikke farlige løsemidler, ftalater eller isocyanater og er giftfri og luktfri.
  • 18 måneders holdbarhet i emballasje; motstår gjentatt frysing og tining uten å miste egenskaper.
  • Fester på fuktige overflater og er vannavstøtende.
  • Fester godt, tørker raskt, krymper ikke og beholder sin fleksibilitet.
  • Den kan males over, den overlever UV-lys, og den eldes ekstremt sakte.
  • Gode ​​egenskaper for radontetting.

I mange situasjoner kan TEC7 erstatte materialer som vinduskitt, monteringslim, trelim, silikon- og polyuretan-fugemasser, butyltetningsmasse og fugemasse. Det vil ikke skade sølvbelegget på baksiden av speilet, indusere korrosjon på metall eller aluminium, overføre farge til porøse underlag (marmor, skifer, granitt, etc.), eller løse opp isopor.

I tillegg til å være vibrasjons- og lyddempende, er TEC7 fleksibel gjennom hele levetiden og har god motstand mot kjemikalier, sopp og bakterier. Den kan overmales med de fleste typer maling og lakk, er utmerket for RADON-forsegling, og er ekstremt vær- og aldersbestandig (se bruksanvisning). TEC7 kan slipes og punktsveises gjennom i sin herdede form.

Tec7 sine mange bruksområder

For fuging, montering, tetting, reparasjon og liming kan TEC7 brukes både inne og ute. Den fester seg til et bredt spekter av overflater, inkludert tre (spon, mdf, finer, huntonitt, etc.), harde overflater (gips, betong, murstein, gyproc, leca, lettbetong, fliser, stein, naturstein, skifer , granitt, marmor, speil, glass, etc.), metaller (støpejern, tinn, galvanisert, sink, rustfritt, kobber, messing, aluminium osv.), samt syntetiske materialer (polystyren (styrofoam), PVC, pleksiglass , polyuretan, etc.).

Den er perfekt for fuging av lister, karmer, baderomsfliser, armaturer og generell tetting av hull, gjennomføringer og sprekker i gulv, vegger og tak samt til liming av isolasjonsplater, listverk, himlingsplater, interiør, beslag og utstyr. på biler, båter og campingvogner, blant annet.

Fordi TEC7s vedheft til fete tresorter, trykkimpregnert tre, PP- og PE-plast, bitumen og silikon er begrenset, foreslås en mykere fugemasse som XEALPRO for bevegelsesfuger rundt dører og vinduer.

Databasen for produkter som kan brukes som konstruksjonskomponenter i konstruksjoner med Svanemerket inkluderer TEC7.