flytende plastbrygge

6 Spennende Ting du kan Gjøre med et Flytebryggesystem i Plast

Flytebryggesystemer i plast har nylig blitt et av de mest populære alternativene for innsjøer og kystbukter. Dette er fordi det har flere praktiske fordeler enn tradisjonelle pælede konstruksjoner som dras til bunns, som for eksempel at den er rask og enkel å installere, krever lite vedlikehold og tjener flere formål.

En rekke sterke, kjemisk skapte komponenter skjules av den syntetiske harpiksen som utgjør en flytebrygge i plast. Det er den som er rimeligst, allsidig, tilpasningsdyktig og ikke-korrosiv. La oss snakke om seks spennende ting en flytebrygge kan gjøre for vannkanten din.

1. En tradisjonell flytebrygge

På grunn av deres høye etterspørsel, yter flytebrygger i plast som f.eks. Buldock disse fordelene for sine kunder:

Allsidige

De kan plasseres hvor du vil på vannet, og gir dermed mer plass for båter rundt brygga.

Høy flyteevne

En flytende dokk er spesielt holdbar fordi den kan tilpasse seg skiftende vannstand. Som et resultat fungerer den som en solid erstatning for en fast brygge.

Har flere tilpasningsalternativer

En flytebrygge kan komme i en lang rekke utforminger og størrelser. Kundene har lov til å velge hvor mange plattformer de vil kombinere for å tilfredsstille deres behov.

flytende bro

2. Flytende bro

Flytende broer er produsert og laget for å tilby en solid fast bro og mange andre fordeler, som:

Ekstremt sårbar for tung trafikk

På grunn av sin styrke, holdbarhet og tillegg av et anti-UV-middel, brukes høydensitetspolyetylen (HDPE) av høy kvalitet av mange virksomheter. Pongtongbroer er utvilsomt sterke nok til å tåle stor trafikk og andre typer stress.

Sikker sammenkobling

Modulkubenes robuste ører sørger for at hele systemet med flytende pontonger kobles sikkert sammen. Siden det ikke er noen bevegelige elementer, forventes disse kubene å vare i tjue år eller mer.

Suveren sikkerhet

Anti-skli overflater og sikkerhetsrekkverk er kjennetegn ved flytebroer i plast. Hver kubes estetiske attraktivitet er også positiv.

flytende øy

3. Flytende øy

Flytebrygger i plast har deg dekket hvis du leter etter en allsidig og slitesterk ny flytende plattform. Du skaper deg enkelt en plattform ved å lage en flytende øy i vannet som kan brukes til en rekke ting, bl.a.:

Et sted for avslapping

For bading og fiske kan en flytende plattform som frigjør et lite område av vannet brukes som en flytende øy.

Et stykke flytende land

På grunn av sin evne til å okkupere et større område på vannet, kan en plattform tjene som et betydelig stykke land. Denne kan brukes til både fritidsaktiviteter og industrielle behov.

flytende restaurant

4. En flytende restaurant

Plastbrygger gir støtte til flytende restauranter og flytende boligprosjekter. Gitt det eksklusive miljøet og nærheten til havet, kan dette være en vellykket investering.

En lønnsom investering

Et strandhotell eller en flytende restaurant vil utvilsomt tiltrekke seg besøkende og tilby lønnsomme forretningsmuligheter. Inntektene vil rulle inn hvis du har lett tilgang til vannet og fin utsikt over det.

båtlift

5. Drive-on båt dock

Denne typen flytende struktur gir en påkjørbar båtbrygge / båtlift for å hjelpe og støtte båteiere. Det kan sammenlignes med å motta en mobil privat parkeringsplass på vann. Fordelene med å utvide eiendommene ved vannkanten er som følger:

Bedre tilgjengelighet og sikkerhet

Når du har denne flytende plattformen, er det mulig å la din vannscooter eller båt stå parkert i lokalene som er nær sjøen. Du trenger ikke å være bekymret for at fartøyet blir skadet, vandalisert eller tatt ut av havnen.

Justerbart arrangement

Du kan enkelt forstørre båthavnen din hvis du foretrekker å ha en større parkeringsplass for vannscootre eller hvis du har flere båter og trenger mer plattformplass.

vannscooter dock

6. Vannscooter Dock

En vannscoter dock er genialt hvis du eier en vannscooter eller båt og tilbyr følgende fordeler:

Holder vannscooteren og båten din trygg

En vannscooter dock vil holde vannscooteren i toppform og hjelpe deg med å unngå potensielle skader på sjølivet.

Tilgangen til vannet er enkel

Du trenger ikke å bekymre deg for å måtte ta din vannscooter på land hver gang du har brukt den eller trenger å lagre den. Samtidig vil du spare penger ved ikke å trenge å kjøpe båtramper.

En utmerket investering

Siden den er laget av materialer som kan brukes gjentatte ganger, kreves det minimalt med vedlikehold.

Konklusjon

Dette er noen muligheter man har med flytende plastbrygger, men det er bare fantasien som setter grenser for hva de kan brukes til. Noen ting er i allefall garantert. De er fleksible, solide, langvarige og miljøvennlige.

Se våre flytebryggesystemer fra Buldock her.