Brygger og badebrygger

Brygger og Badebrygger fra BulDock

Våre modulære flytende systemer kan brukes på hvilken som helst strandlinje eller havbunn. De er enkle å montere og veldig tilpasningsdyktige.

BulDock setter sikkerhet først. Alle systemene våre testes grundig og kontinuerlig i henhold til internasjonale standarder. Kubene våre er sklisikre, har høy lastekapasitet og inneholder ingen metalldeler for å sikre sikkerhet.

100% Miljøvennlig

BulDock er klar over hvilken innvirkning våre handlinger kan ha på miljøet. Vi bruker ansvarlige produksjonsmetoder for å produsere produktene våre. BulDocks kuber motstår UV-stråler og kjemikalier. De er også motstandsdyktige mot kollisjon. Dette gjør dem mer bærekraftige og miljøvennlige.

Superenkel montering

Det modulære flytende systemet kan monteres enkelt: kubene er festet til hverandre sikkert og tett ved hjelp av spesialdesignede monteringsskruer. Våre produkter er lette og enkle å håndtere. Hver komponent i systemet vårt er designet for å tilby maksimal fleksibilitet og sikkerhet.

Uansett hvilken type struktur eller værforhold, kan dokker festes til alle slags havbunn. Kubene kan også tilpasses i størrelse og form.

preload spinner

Brygger vs stasjonære dokker - hvilke er best?

Flytebrygger er en type plattform som bygges opp av pongtonger. Plattformen er vanligvis forbundet med land med en landgang.

Brygger er lettere å installere enn stasjonære dokker

Flytebrygger og stasjonære dokker er to typer dokker som er tilgjengelige på markedet. Det er mange fordeler med begge typer dokker, men det er også et par ting du må huske på når du velger den beste dokken for deg.

Først må du tenke på materialet du skal bruke til kaien. Materialet du velger skal være slitesterkt og vedlikeholdsvennlig. Dette kan forlenge levetiden til dokken din. Du bør også vurdere miljøpåvirkningen av dokken din.

En annen viktig faktor er dybden på vannet. Hvis dokken din skal installeres på dypere vann, må du planlegge litt. Kostnaden for å reparere peler under vann kan være dyr. Langvarig eksponering for is kan også skade dokkeutstyr.