Flytebrygger og badebrygger

Flytebrygger og Badebrygger fra BulDock

Våre modulære flytende systemer kan brukes på hvilken som helst strandlinje eller havbunn. De er enkle å montere og veldig tilpasningsdyktige.

BulDock setter sikkerhet først. Alle systemene våre testes grundig og kontinuerlig i henhold til internasjonale standarder. Kubene våre er sklisikre, har høy lastekapasitet og inneholder ingen metalldeler for å sikre sikkerhet.

100% Miljøvennlig

BulDock er klar over hvilken innvirkning våre handlinger kan ha på miljøet. Vi bruker ansvarlige produksjonsmetoder for å produsere produktene våre. BulDocks kuber motstår UV-stråler og kjemikalier. De er også motstandsdyktige mot kollisjon. Dette gjør dem mer bærekraftige og miljøvennlige.

Superenkel montering

Det modulære flytende systemet kan monteres enkelt: kubene er festet til hverandre sikkert og tett ved hjelp av spesialdesignede monteringsskruer. Våre produkter er lette og enkle å håndtere. Hver komponent i systemet vårt er designet for å tilby maksimal fleksibilitet og sikkerhet.

Uansett hvilken type struktur eller værforhold, kan dokker festes til alle slags havbunn. Kubene kan også tilpasses i størrelse og form.