Ullens egenskaper

Ullens potensielle helsefordeler og hva den kan gjøre for deg

Varmen av ull er velkjent, men det den er også kjent for å klø for noen mennesker. Denne myten, som har gått i arv gjennom årene, har fått spre seg og blitt forvrengt. Det kan også ha presset flere mennesker til å bruke syntetiske plagg og polyesterplagg, som til tross for de mange bruksområdene, ikke kan sammenlignes med fordelene med ull.

Ull er anti-bakteriell og fremmer helse

Det antas at det å bruke ull har enorme naturlige helsefordeler. I tillegg til å være utrolig varm, har det også blitt oppdaget at den også kan hjelpe med astma, hudsykdommer og søvnproblemer. Den har også antibakterielle egenskaper.

Jeg tror det er den snilleste fiberen for kroppen vår og det fjerneste fra den "kløende" stereotypen du kan forestille deg. Selv om egenomsorg har vært en av tiårets hotteste saker, kan alle som overser ullklær og sengetøy virkelig gå glipp av noe. 

Ull har mange andre fordeler, og her er noen av dem:

 

 Vannavvisende av natur.

 Sammenlignet med andre syntetiske materialer er ull biologisk nedbrytbart, noe som er betydelig mer miljøvennlig. Ull brytes ned betydelig raskere.

 Ull er også miljøvennlig fordi det er en fornybar ressurs.

 Den er enkel å rengjøre, og jeg lover at den har vært mye mer skitten på en sauerygg enn noe du kan bruke den til. 

 Den har lang levetid og enkelt vedlikehold.

 Anti-bakteriell og motstand mot lukt.

 Den har anti-rynke egenskaper og gjenvinner sin opprinnelige form.

 Ull er luftig og bemerkelsesverdig god til å kontrollere kroppens fuktighet og temperatur.

 

Ull hjelper med søvn

Ull gir faktisk bedre søvn

Utrolig som det kan virke, så avslører en fersk studie at å sove i ullpysjamas vil hjelpe deg å forlenge nattesøvnen med 15 minutter. Studiens deltakere som hadde på seg ullpysjamas, blundet i gjennomsnitt 10 minutter tidligere enn de som hadde på seg bomull eller polyester.

Ull gjør naturlig nok en god jobb med å regulere kroppstemperaturen. Det kan garantere en kjølig nok natt i varmen slik at du vil sove godt. De små luftlommene som fyller fibrene i ull fungerer som en naturlig isolator om vinteren.

Ull hjelper deg med å opprettholde den ideelle temperaturen uansett årstid eller vær, noe som vil hjelpe deg med å få en god natts søvn.

Vi har gode ullprodukter

Har du sjekket ut vår villmarksgenser? Den er et populært produkt som garantert holder deg varm, både vinter, vår og høst. Nå fins den i 4 nye forskjellige farger.

Eller kanskje vår Islender ullgenser. Den har vært til glede for våre kunder gjennom mange år, og er laget av 100% norsk ull.