Båtlift - "Boat Slider"

Båtlift - "Boat Slider"

Pris fra 0,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


Båtlift - "Boat Slider" fra BulDock

 

BulDock’s Boat Slider er et unikt tørrdokk-system. Det har et eksepsjonelt design som forhindrer uforholdsmessig belastning på skroget ved å fordele vannfartøyets vekt jevnt.

 

Boat Slider har ingen bevegelige deler som kan skade skadet eller kreve vedlikehold av noe slag. BulDock Boat Slider er lett, motstandsdyktig mot UV-stråler, kjemikalier. Et perfekt system for å dokke din båt på et trygt og enkelt vis.

BulDock - Boat Slider U-Slide

Dette unike dokkingsystemet for båter ble utviklet for å utvide produktserien med Boat Sliders for å dekke et bredt spekter av behov. Systemet har en overlegen kvalitet og tilbyr ekstra stabilitet for ditt fartøy.

 

Det er et førsteklasses og holdbart system for å håndtere tyngre og større båter. Det beskytter båten din mot uønskede kjemikalier og reduserer vedlikeholdskostnader på grunn av opphopning av groe på skroget.

 

BulDock - Boat Slider V-Slide

Fordeler med båtlift fra BulDock

 

V-Slide's unike design forhindre uforholdsmessig belastning på skroget ved å fordele båtens vekt jevnt. Det er heller ingen bevegelige deler på V-Slide som krever vedlikehold.

 

Produktet er designet for i dekke dine behov for båt-dokking, og gjør service på din båt til en mye enklere og hyggeligere opplevelse.

 

Priseksempel på "Boat Slider" Båtlift:

 

Boat Slider 550 V-Slide:

Mål: 550x250x40 cm.

Vekt: 416,2 kg

Areal: 13,75 m²

 

* BulDock "Boat Slider" kan konfigureres i den lengde og bredde du måtte ønske. 550 V-Slide er bare et priseksempel.

Om BulDock Båtlift og Flytebryggesystemer

BulDock er et merke som har et sterkt engasjement for innovasjon og kontinuerlig forbedring. Dette gir det et forsprang i forhold til andre selskaper i markedet. Våre produkter bruker den mest avanserte teknologien for å tilby flytende løsninger som er trygge, effektive og holdbare.

 

Laget i Italia fra 100% HDPE, oppfyller våre produkter de høyeste internasjonale standardene. De er trygge for miljøet og kan brukes på hvilken som helst strandlinje eller havbunn. BulDocks flytende system er motstandsdyktig mot ultrafiolett lys, kjemikalier og værforhold. Den kan også monteres i nesten hvilken som helst form eller størrelse.

 

Kubene våre har en sklisikker overflate som er motstandsdyktig mot riper og høy lastekapasitet. De er lette, trygge og pålitelige. BulDocks "venting plugs" -teknologi betyr at de kan forbli uendret til tross for endringer i trykk og temperatur.

 

Vi kan hjelpe til med å bringe dine "flytende ideer" til liv.

 

Vår suksessformel inkluderer produkter av høy kvalitet, innovativ design, kontinuerlig forbedring og et team forpliktet til fortreffelighet.

 

BulDock designer, produserer, installerer HDPE flytende Dock-systemer av høy kvalitet. Merket ble født under byggingen av Christo fra Iseosjøen i Italia (2016) av den verdensberømte kunstinstallasjonen "The floating Piers". Teamet vårt ble bedt om å lage en flytende løsning som ville oppfylle kunstnerens visjoner.

 

Teamet vårt inkluderer franske og italienske spesialister, som jobber sammen for å forbedre kvaliteten på modulære dokkingsystemer. Vi tilbyr pålitelig støtte til våre kunder for installasjon og vedlikehold av BulDock flytende dokkingsystem.