Storsekk / Striesekk (Big Bag)

Storsekk / Striesekk (Big Bag)

Pris fra 65,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


Storsekk / Striesekk: En Allsidig Løsning for Tung Transport

En storsekk, også kjent som striesekk eller Big Bag, er en robust og allsidig emballasjeløsning med en kapasitet på opptil 1000 kg. Disse sekkene er utstyrt med løftestropper og en hel bunn, noe som gjør dem ideelle for transport og lagring av store mengder materiale. De er tilgjengelige i ulike størrelser, og leveres raskt fra en produsent i Skottland.

Dimensjoner og Kapasiteter

Storsekker kommer i flere dimensjoner for å møte forskjellige behov:

  • 729 Liter: Måler 90 x 90 x 90 cm og har en kapasitet på 1000 kg. Denne størrelsen er kompakt, men tilbyr likevel betydelig lastekapasitet.

  • 1215 Liter: Måler 90 x 90 x 150 cm og har en kapasitet på 1000 kg. Denne sekken har en sikkerhetsfaktor på 5:1, og er utstyrt med en krage på 80 cm og en stuss, noe som gjør den ekstra trygg for tunge laster.

  • 200 Liter: Måler 50 x 80 x 50 cm og har en kapasitet på 500 kg, også med en sikkerhetsfaktor på 5:1. Denne mindre sekken er perfekt for mer håndterbare mengder materiale.

 

 

Andre dimensjoner som skaffes fra norsk lager:

 

  • 1881 Liter: Måler 220 x 95 x 90 cm og har en kapasitet på 1000 kg. Denne store sekken er ideell for virkelig store laster.

  • 1950 Liter: Måler 100 x 100 x 195 cm og har en kapasitet på 1000 kg. Med sin betydelige høyde, er denne sekken optimal for transport og lagring av store volumer.

Bruksområder og Fordeler

Storsekker er ypperlige for en rekke bruksområder, inkludert bygg- og anleggssektoren, landbruk, industriell bruk, og avfallshåndtering. Deres høye kapasitet og solide konstruksjon gjør dem perfekte for tunge og voluminøse materialer som sand, grus, korn, og avfallsprodukter.

Fordeler med storsekker inkluderer:

  • Robusthet og Sikkerhet: Med høy sikkerhetsfaktor og slitesterkt materiale, sikrer storsekkene trygg transport og lagring av tungt gods.
  • Allsidighet: De forskjellige størrelsene og kapasitetene gjør dem egnet for mange ulike typer last.
  • Enkel Håndtering: Løftestroppene og den hele bunnen gjør sekkene enkle å håndtere med løfteutstyr som gaffeltrucker og kraner.
  • Plassbesparende: Når de ikke er i bruk, kan storsekkene foldes sammen for å spare lagringsplass.

Rask Levering og Tilpasning

Storsekkene kan leveres raskt fra produsenten i Skottland, og de kan skaffes i ønskede størrelser etter behov. Dette gjør det enkelt å få akkurat den løsningen som passer best for ditt spesifikke behov, uansett hvor spesialisert det måtte være.

For de som trenger en pålitelig og fleksibel emballasjeløsning, representerer storsekker en uunnværlig ressurs. Med deres evne til å håndtere store mengder og deres robuste konstruksjon, er de en investering som sikrer effektiv og sikker transport og lagring av en rekke materialer.

Andre kunder har også kjøpt