Sniksnøre

Sniksnøre

199,00 NOK

Veil. salgspris 199,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 602172
Lagerstatus: 6 stk. på lager
stk.

Sniksnøre - 200 meter - 6 Kroker

Sniksnøre еr еt meget effektivt fiskeredskap tіl аllе sorter bunnfisk.  
 
Bruksanvisning: Fest еt lodd/stein (medfølger ikke) рå ca 1 kg. i enden аv snøret. Sеtt agn рå krokene. Sild, Makrell, blåskjell еllеr muslinger. Senk snøret tіl bunnen, оg vinn орр løst snøre рå flyteelementet. 
 
Når fisken napper, vіl flyteelementet rotere. Sniksnøret kаn brukes рå аllе dyp, оg kаn gjerne stå utе оvеr natten. 

Merke: North Wind

Kroker: Syrefaste Mustad 4/0. 

Sniksnøre – Ta fisket til nye høyder

Er du klar for å oppdage en spennende fiskemetode som vil ta fiskeopplevelsen din til nye høyder? På flere meter under vannoverflaten kan du bruke denne innovative teknikken for å fange fisk. Ved å bruke plast som et hjelpemiddel, kan du øke sjansene for å få napp og oppleve en mer effektiv fiskeopplevelse.

Med sniksnøre kan du lure fisken til å bite på ditt plast agn på en måte som krever tålmodighet og presisjon. Med autosett kan du enkelt få agnet til å feste seg til kroken, noe som gjør fiskingen enda mer effektiv.

Fordeler og ulemper med sniksnøre sammenlignet med andre fiskeredskaper

Sniksnøre er et effektivt redskap for fiske på grunn av dens autosett funksjonalitet, men det har både fordeler og ulemper sammenlignet med andre fiskeredskaper. Her er noen viktige punkter å merke seg:

 • Sniksnøre med autosett gir deg muligheten til å fange forsiktige eller skye fisker som ikke biter på andre redskaper. Dette skyldes at autosett sniksnøret er mindre synlig i vannet og kan lure fisken til å bite. Det kan være spesielt nyttig når du jakter på sjenerte arter som ørret eller abbor.
 • En ulempe med sniksnøre er at det kan være tidkrevende og krever mye tålmodighet. Du må vente rolig ved vannkanten og være observant for å oppdage når fisken biter. Dette kan ta lang tid, spesielt hvis du ikke er kjent med området eller fiskenes oppførsel.
 • Sammenlignet med andre redskaper kan sniksnøre gi en mer intim opplevelse av fiske. Du føler direkte kontroll over agnet og kjenner hver bevegelse når fisken biter. Dette kan være en givende opplevelse for de som ønsker en nærmere tilknytning til naturen og fiskeopplevelsen.

Det er viktig å veie fordeler mot ulemper når du velger hvilket fiskeredskap du vil bruke. Sniksnøre kan være et verdifullt verktøy for å fange forsiktige fisker, men det krever også tålmodighet og dedikasjon. Vurder dine preferanser og fiskebehov før du tar en beslutning.

Tips for vellykket fiske med sniksnøre

 • Velg riktig tidspunkt for å fiske, da noen tider på dagen kan være mer produktive enn andre.
 • Vær oppmerksom på værforholdene, da dette kan påvirke fiskenes aktivitet.
 • Bruk riktig type agn basert på hvilken type fisk du ønsker å fange.

Valg av riktig utstyr for sniksnøre fiske

Når du skal ut på sniksnøre fiske, er det viktig å velge riktig utstyr for å øke sjansene dine for suksess. Her er noen punkter du bør huske på:

 • Velg et passende snøre: Avhengig av hvor dypt du ønsker å fiske og hvilken type agn du bruker, bør du velge et snøre som passer til disse faktorene. Et tungt synkende snøre kan være nødvendig hvis fisken befinner seg langt under overflaten, mens et lettere flytende snøre kan være bedre egnet for mer grunne farvann.
 • Ha alltid med deg en god krok og snelle: Når det gjelder selve redskapet, må du sørge for at både kroken og snellen er egnet for sniksnøre fiske. En skarp krok i riktig størrelse vil øke sjansene dine for å få napp, mens en solid og pålitelig snelle vil hjelpe deg med å håndtere eventuelle store eller sterke fisker.

Ved å ta hensyn til disse punktene når du velger utstyret ditt, vil du være godt rustet for sniksnøre fiske. Husk å tilpasse valgene dine etter forholdene og arten du ønsker å fange, og ikke nøl med å prøve ulike kombinasjoner av snører, stenger, kroker og sneller for å finne det som fungerer best for deg. Lykke til!

Sniksnøre teknikker og strategier

Prøv ulike kastingsteknikker som overhåndskast eller sidekast for å oppnå best mulig resultat. Ved å eksperimentere med forskjellige kastingsteknikker kan du finne den som fungerer optimalt for deg. Dette kan inkludere overhåndskast hvor snøret legges bakover og kastes fremover, eller sidekast hvor snøret blir kastet sidelengs.

Vær tålmodig og la agnet synke ned til ønsket dybde før du begynner å bevege det. Når du har kastet ut sniksnøret, er det viktig å gi agnet tid til å synke ned til riktig dybde før du begynner å bevege det. Dette gjør at agnet ser mer naturlig ut for fisken og øker sjansene for at den biter på.

Bruk små bevegelser for å etterligne byttefiskens naturlige bevegelser. Når du bruker sniksnøre, er det viktig å imitere byttefiskens bevegelser så godt som mulig. Dette kan oppnås ved å bruke små og subtile bevegelser med snøret for å etterligne byttefiskens naturlige svømmemønster.

Slik kan du få mest mulig ut av sniksnøre-teknikkene dine. Ved å prøve ulike kastingsteknikker, være tålmodig med agnets synking og bruke små bevegelser, vil du kunne øke sjansene for suksess når du bruker sniksnøre. Så neste gang du er ute og fisker, prøv disse strategiene for å forbedre fangsten din.

Vanlige feil å unngå når man bruker sniksnøre

 • Unaturlig agnbefvegelse kan skremme fisken.
 • Gi fisken nok tid til å bite skikkelig før du drar opp snøret.
 • Velg riktig krokstørrelse basert på fisken du ønsker å fange.

Oppsummering: Fordyp deg videre i sniksnøre fiske

Vi har utforsket fordeler og ulemper med denne metoden sammenlignet med andre fiskeredskaper, gitt deg nyttige tips for vellykket fiske, diskutert valg av riktig utstyr, og lært om forskjellige teknikker og strategier. Nå er det på tide å ta kunnskapen du har opparbeidet deg og prøve ut sniksnøre fiske selv!

Så hva venter du på? Ta tak i sniksnøret ditt, finn et godt fiskested, og sett i gang! Husk at øvelse gjør mester, så ikke mist motet hvis du ikke får napp med en gang. Sniksnøre fiske kan være en spennende og givende aktivitet som gir deg muligheten til å komme tett på naturen og oppleve den ultimate formen for fangst.

Vanlige spørsmål om sniksnøre fiske

Hvilke typer fisk kan jeg fange med sniksnøre?

Med sniksnøre kan du potensielt fange mange forskjellige typer fisk, inkludert ørret, gjedde, abbor, laks og mange flere. Det avhenger imidlertid av hvilken type vann eller vassdrag du befinner deg ved.

Er det vanskelig å lære seg sniksnøre teknikkene?

Det er ingen tvil om at det tar litt tid å mestre sniksnøre teknikkene, men med litt tålmodighet og praksis kan du raskt bli dyktig. Start med enkle teknikker og bygg gradvis på kunnskapen din etter hvert som du blir mer komfortabel.

Hvilket utstyr trenger jeg for å starte med sniksnøre fiske?

For å komme i gang trenger du et godt sniksnøre, kroker, agn og eventuelle andre ting hvis du ønsker det. Det er viktig å velge riktig utstyr av god kvalitet for å sikre at du har de beste sjansene for suksess.

Hvor kan jeg lære mer om sniksnøre fiske?

Det finnes mange ressurser tilgjengelig for deg som ønsker å lære mer om sniksnøre fiske. Du kan lese bøker, se videoer på nettet eller delta på kurs eller workshops arrangert av erfarne fiskere.

Andre kunder har også kjøpt