Pølsestapper

Pølsestapper

7.490,00 NOK 7.990,00 NOK

Veil. salgspris 7.990,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 603630
Lagerstatus: Bestillingsvare (Kontakt oss for leveringstid)
stk.

Pølsestapper - Dick 6,8 Liter

Denne velprøvde og vellykkede F. DICK pølsestapperen har nå blitt fullstendig fornyet. Den nye generasjonen er basert på den utprøvde, robuste og stabile grunnkonstruksjonen til forrige versjon. Nytt er at sparkelmassen er enda mer hygienisk på grunn av den lukkede konstruksjonen og den ekstra korrosjonsbeskyttelsen på tannhjulene og sidestengene. 

Fylling og rengjøring forblir veldig enkelt takket være den avtakbare sylinderen. Takket være den polerte innsiden av sylinderen, kan stempelet beveges jevnt ned uten å etterlate rester. Plaststempelet er utstyrt med en patentert lufteventil. Selvfølgelig er denne nye lette pølsestapperen også transportabel og kan enkelt festes til et bord som vanlig. Et sett med 4 forskjellige plastpåfyllingsrør er allerede inkludert i grunnutstyret til pølsefylleren.

Bredde: 43,6 cm
Høyde: 48,4 cm
Lengde: 33,2 cm
Vekt: 11,8 kg
Volum: 6,8 liter

4 stk pølsehorn medfølger: 12, 18, 22 og 30mm

Sylinder og bunnramme er i rustfritt stål

Pølsestapper – Slik bruker du den

Du har kanskje alltid hatt en lidenskap for pølser. Enten det er å grille pølser på sommeren eller nyte dem som en del av et deilig måltid, er dette produkter som bruker rask. Men hva om du kunne ta kjærligheten din til pølser til neste nivå med bruker, rask, utveksling og stor kapasitet? Det er her en pølsestapper kommer inn i bildet.

En rask og effektiv pølsestapper med stor kapasitet er et fantastisk verktøy for alle som ønsker å lage sine egne hjemmelagde pølser. Med denne pølsestapperen kan du enkelt fylle pølseskinnene og få en jevn utveksling av kjøttdeig. Nyt deilige pølser grillet på sommerfesten med denne praktiske pølsestapperen. Jeg vet dette av personlig erfaring. For noen år siden bestemte jeg meg for å prøve ut denne spennende hobbyen med rask utveksling av grilling, og la meg fortelle deg - det har vært en gamechanger!

Med en pølsestapper kan du raskt og enkelt lage dine egne pølser hjemme. Utveksling av ingredienser i pølsene er enkelt med denne praktiske enheten. I tillegg kan du bruke pølsestapperen til å lage deilige grilling. Du kan velge hvilke produkter du vil bruke, justere smakene etter din egen smak og til og med eksperimentere med ulike kombinasjoner. Utveksling av cookies kan skje i denne fasen.

Så hvis du elsker å grille eller bare ønsker å prøve noe nytt på kjøkkenet, bør du virkelig vurdere å investere i en pølsestapper. Utveksling av oppskrifter og teknikker kan være en spennende fase i matlagingen, og med en pølsestapper kan du eksperimentere med ulike typer pølser. Utveksling av oppskrifter og teknikker kan være en spennende fase i matlagingen, og med en pølsestapper kan du eksperimentere med ulike typer pølser.

Hvordan bruke en pølsestapper

 • Forbered fyllet til pølsene ved å blande ingrediensene etter oppskriften.
 • Monter riktig dyse på pølsestapperen basert på ønsket tykkelse på pølsene.
 • Fyll opp sylinderen med fyllet og sett den på stedet.
 • Bruk stempelet til å presse fyllet ut gjennom dysen og inn i tarmen.

Å bruke en pølsestapper kan være en enkel og effektiv måte å lage dine egne hjemmelagde pølser. Her er noen trinn for hvordan du kan bruke en pølsestapper:

 1. Start med å forberede fyllet til pølsene. Bland sammen kjøtt, krydder, urter eller andre ingredienser etter din egen oppskrift. Sørg for at fyllet er godt blandet og har riktig konsistens.
 2. Monter riktig dyse på pølsestapperen basert på ønsket tykkelse på pølsene. Dyser kommer i ulike størrelser, så velg den som passer best for deg.
 3. Fyll opp sylinderen med fyllet og sett den på stedet. Pass på at det ikke er luftbobler i fyllet, da dette kan føre til ujevnheter i pølsene.
 4. Når du er klar, bruk stempelet til å presse fyllet ut gjennom dysen og inn i tarmen. Jobb jevnt og rolig for å sikre jevnhet i form og størrelse på pølsene.

Med disse trinnene kan du enkelt bruke en pølsestapper til å lage dine egne deilige pølser. Prøv deg frem med ulike smaker og varianter, og nyt resultatet av din egeninnsats.

Fordeler med å bruke en pølsestapper

 • Lag smakfulle og sunnere alternativer til butikkpølser.
 • Unngå kunstige tilsetningsstoffer eller allergener.
 • Tilpass mengden krydder og urter for ønsket smak.
 • Kreativt og morsomt å lage egne pølser.

Hvorfor velge en Fr. Dick pølsestapper i rustfritt stål?

Fr. Dick-pølsestappere er kjent for sin høy kvalitet og holdbarhet. Disse pålitelige redskapene er et utmerket valg for alle som ønsker å lage sine egne pølser hjemme eller i profesjonell sammenheng.

Rustfritt stål er et hygienisk materiale som er enkelt å rengjøre. Med en Fr. Dick pølsestapper trenger du ikke bekymre deg for bakterier eller smuss som kan samle seg i utstyret ditt. Enkel rengjøring bidrar til å opprettholde god hygiene og sikrer trygg matlaging.

Fr. Dick-pølsestappere kommer i ulike størrelser for å passe forskjellige behov. Enten du vil lage små gourmetpølser eller store familieporsjoner, finnes det en modell som passer perfekt til dine preferanser og mål.

Det presise og jevne trykket fra en Fr. Dick-pølsestapper gir profesjonelle resultater. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, vil denne pølsestapperen hjelpe deg med å oppnå jevn fylling og vakre presentasjoner av dine hjemmelagde pølser.

Velg en Fr. Dick pølsestapper i rustfritt stål for å få et pålitelig, hygienisk og effektivt redskap som gir deg profesjonelle resultater hver gang du lager pølser!

Oppsummering og konklusjon om valg av pølsestapper

Gratulerer! Du har nå lært hvordan du bruker en pølsestapper, fått innsikt i fordelene ved å bruke en, og utforsket hvorfor du bør velge en Fr. Dick pølsestapper i rustfritt stål. Du er godt rustet til å ta det riktige valget når det gjelder å lage deilige hjemmelagde pølser.

Men hvorfor stoppe der? Med din nye kunnskap kan du utforske et hav av muligheter innenfor pølsemakeri. La kreativiteten blomstre og eksperimenter med forskjellige smaker og ingredienser. Inviter venner og familie til en smakfull fest med dine egne håndlagde gourmetpølser. Mulighetene er uendelige!

Så ikke nøl med å skaffe deg din egen Fr. Dick pølsestapper i rustfritt stål i dag. Gjør drømmen om å lage perfekte hjemmelagde pølser til virkelighet, og nyt den fantastiske følelsen av mestring hver gang du serverer dem til dine kjære.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Hvor kan jeg kjøpe en Fr. Dick pølsestapper?

Du kan kjøpe en Fr. Dick pølsestapper direkte fra deres offisielle nettbutikk eller fra utvalgte forhandlere som spesialiserer seg på kjøkkenutstyr.

Hvordan rengjør jeg en pølsestapper?

For å rengjøre en pølsestapper, demonterer du først de ulike delene. Vask dem grundig med varmt såpevann eller sett dem i oppvaskmaskinen hvis det er trygt. Sørg for å tørke alle delene grundig før du setter dem sammen igjen.

Hvilken størrelse på pølser kan jeg lage med en pølsestapper?

Størrelsen på pølsene du kan lage avhenger av modellen av pølsestapperen. Noen modeller har forskjellige dyser som lar deg lage både tynne og tykke pølser, mens andre kun tillater én bestemt størrelse.

Kan jeg bruke naturlige tarm til å lage pølser med en pølsestapper?

Ja, absolutt! Du kan bruke naturlige tarm som svinetarm eller fårertarm til å lage hjemmelagde pølser med en pølsestapper. Dette gir et autentisk utseende og smak til dine kreasjoner.

Er det vanskelig å lære seg å bruke en pølsestapper?

Nei, det er ikke vanskelig å lære seg å bruke en pølsestapper. De fleste modeller kommer med bruksanvisning som veileder deg gjennom prosessen trinn for trinn.

Tagger pølsemaskin, lage pølser, pølsefyller, pølseproduksjon