Pølsestapper

Pølsestapper

5.998,00 NOK 6.590,00 NOK

Veil. salgspris 6.590,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 603630
Lagerstatus: Bestillingsvare (Kontakt oss for leveringstid)
stk.

Pølsestapper - Dick 6,8 Liter

Bredde: 330 mm
Høyde: 744 mm
Lengde: 220 mm
Vekt: 14 kg
Volum: 6,8 liter

4 stk pølsehorn medfølger: 12, 18, 22 og 30mm

Sylinder og bunnramme er i rustfritt stål

Slik bruker du en pølsestapper: Tips og Triks

Lær hvordan du lager en sunn, gourmetpølse hjemme. Denne pølsestapperguiden hjelper deg med å lage din første pølse. Du trenger bare det valgte kjøttet, krydder og tarmene. Du trenger også en god pølsestapper. På kort tid kan du nyte deilige og sunne hjemmelagde pølser.

Det tar mye tid å stappe pølser manuelt. Fordi det krever for mye energi, blir hele prosessen en kjedelig oppgave. En pølsestapper forenkler hele jobben, og gjør den til et morsomt tidsfordriv.

Hva er en pølsestapper?

En pølsestapper er et kjøkkenredskap som gjør det enkelt å legge hjemmelaget pølseblanding i tarmer. Du kan lage din egen sunnere versjon av kommersielle pølser. I dag finnes det mange pølsestappere på markedet, men våre stappere som er produsert av tyske FR. Dick er lagd av høykvalitets, rustfritt stål og er meget gode produkter.

Hvordan velger du ut pølsetarmer?

Pølsetarmen er den hylselignende beholderen vi bruker til å pakke inn pølsekjøttet. Pølsetarmer kan bestilles online hvis de ikke er lett tilgjengelige. Det er mange typer å velge mellom, så det er viktig å vite hvilken du foretrekker. Ulike pølsetarmer har forskjellige egenskaper. Naturtarm lages av dyretarm. Kunsttarm kan også være laget av cellulose eller andre materialer.

Naturtarm ble tradisjonelt laget av lam- eller svinetarm. Disse blir deretter renset og saltet. Disse tarmene er egnet for pølser i europeisk stil som for eksempel bratwurst. Kunsttarm brukes av de fleste dagligvarebutikker.

Tagger pølsemaskin, lage pølser, pølsefyller, pølseproduksjon