Profesjonell Pølsestapper

Profesjonell Pølsestapper

24.990,00 NOK

Veil. salgspris 24.990,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 603631
Lagerstatus: Bestillingsvare (Kontakt oss for leveringstid)
stk.

Profesjonell Pølsestapper - Dick 15 Liter

Bredde: 400 mm
Høyde: 1355 mm
Lengde: 260 mm
Vekt: 26 kg
Volum: 15 liter
Materiale: Rustfritt stål

4 stk pølsehorn medfølger: 12, 18, 22 og 30mm

To-trinns gir sørger for økt hastighet.

En pølsestapper gjør matlaging til en lek!

Selv den absolutte nybegynneren kan mestre pølsestapping. Når du skal stappe pølser, snur ting til det bedre. En pølsestapper er noe du bør glede deg til å bruke hvis du noen gang har laget pølser. 

Du vil etter hvert føle at den tradisjonelle måten å stappe pølser på er for arbeidskrevende og tidkrevende. Dette er når du bør vurdere å oppgradere til en profesjonell pølsestapper. La oss begynne med å lære hva en pølsestapper faktisk er og årsakene til at du kanskje trenger en.

Hva er en pølsestapper?

En pølsestapper er en kjøkkeninnretning som lar deg stappe en pølseblanding i tarmer hjemme hos deg. Disse apparatene lar deg lage pølser av høy kvalitet hjemme. Noen ganger er de enda bedre enn de du ville kjøpt i supermarkedet. 

Tradisjonelle pølsestappere var trege og krevde to personer for å betjene sveiven for å fylle pølsene. Moderne pølsestappere som vår profesjonelle stapper fra FR. Dick kan brukes på en superrask måte og er svært effektiv.

Vertikale Pølsestappere

Du vet det er mange måter å gjøre noe på, så pølsestappere finnes også i mange typer. Grunnprinsippet for pølsestappere er det samme. Dette er den mest populære fylleren blant både profesjonelle og nybegynnere. På disse er sylinderen som holder kjøttet er vertikalt montert og røret som pølsefarsen kommer ut ifra er montert horisontalt.

Når stempelet aktiveres for å skyve nedover, ekstruderes kjøttet i sylinderen gjennom fyllerøret i bunnen, hvorfra det kommer inn i pølseskinnet.

Disse pølsetapperne har normalt kapasiteter på mellom 6 og 15 liter.

Fordeler med å bruke en pølsestapper

En pølsestapper gjør alt innen pølselaging til en bekvemmelighet. Her er de tre hovedfordelene med å bruke en pølsestapper:

Mindre arbeidstid

En av hovedgrunnene til å bruke en pølsestapper er å spare tid. Å fylle pølser manuelt tar opp veldig mye tid, og sluttresultatene er vanligvis ikke verdt jobben. Høykapasitets kommersielle pølsestappere er minst 10 ganger raskere enn å fylle manuelt for hånd.

Mindre arbeidskraft

Å stappe pølser for hånd er både tidkrevende og arbeidskrevende. Det blir mer utfordrende hvis etterspørselen overstiger fyllingshastigheten, for du må være raskere og fortsatt minimere dannelsen av bobler.

Mindre luftbobler

Et av tegnene på en dårlig fylt pølse er tilstedeværelsen av luftbobler i pølseskinnet eller tarmen. Pølsestappere har vanligvis luftventiler installert i dem for å fjerne luftbobler. Da kan det lekke ut både kjøtt og krydder ut av pølsen.

Tagger pølsemaskin, lage pølser, pølsefyller, pølseproduksjon