Marinadesprøyte - Profesjonell

Marinadesprøyte - Profesjonell

1.899,00 NOK 2.199,00 NOK

Veil. salgspris 2.199,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 603632
Lagerstatus: Bestillingsvare (Kontakt oss for leveringstid)
stk.

Marinadesprøyte - Profesjonell - FR. Dick

Profesjonell marinadesprøyde i ekstremt god kvalitet fra tyske FR. Dick.

Bredde: 5,00 cm
Høyde: 7,80 cm
Lengde: 36,00 cm
Vekt: 0,43 kg

 

 Kraftig tysk metallkonstruksjon

 Stor nål i rustfritt stål

 Som sett på TV og på store bbq-konkurranser

 Reservedeler tilgjengelig - designet for å vare i generasjoner

 Injiser kjøtt raskt og enkelt - designet for den seriøse kokken

Hvorfor brukes saltlaker og marinader på fisk og kjøtt?

Saltlaker har eksistert i tusenvis av år, i en eller annen form. Saltlaker har nylig hatt en gjenopplivning i den kulinariske verden, spesielt i bakgården og konkurransegrillsirkler. En god saltlake kan bidra til å øke fuktighetsinnholdet i kokte proteiner. Hvis det tilsettes smaksstoffer, kan de også brukes til å forsterke smaken av kjøttet eller fisken. En marinadesprøyte hjelper deg med å smakssette hele kjøttstykket, og ikke bare utsiden.

Selv om saltlake noen ganger kan sammenlignes med marinader, er de veldig forskjellige. Marinader bruker syre og smaksstoffer. Dette resulterer i at noe marinadesmak overføres til kjøttet. De hjelper egentlig ikke med å mørne kjøtt slik mange tror. De fleste marinader påvirker bare overflaten av kjøtt og trenger sjelden dypere enn en kvart tomme.

Saltlaker bruker ingen syre i tilberedningen. De er avhengige av fysiske prosesser som diffusjon og osmose i stedet for å "trekke" seg inn i kjøttproteinstrukturen. Dette gjør de ved å ta med seg smaksvæsken. Resultatet er kjøtt som har høyere fuktighetsinnhold og er saftig og smaksrikt.

Tagger saltlake, lakesprøyte, saltvannssprøyte, marinade sprøyte, sprøyte, marinade, marinering