Marinadesprøyte - Profesjonell - FR. Dick
Profesjonell marinadesprøyde i ekstremt god kvalitet fra tyske FR. Dick.
Bredde: 5,00 cm
Høyde: 7,80 cm
Lengde: 36,00 cm
Vekt: 0,43 kg
Kraftig tysk metallkonstruksjon
Stor nål i rustfritt stål
Som sett på TV og på store bbq-konkurranser
Reservedeler tilgjengelig - designet for å vare i generasjoner
Injiser kjøtt raskt og enkelt - designet for den seriøse kokken
Hvorfor brukes saltlaker og marinader på fisk og kjøtt?
Saltlaker har eksistert i tusenvis av år, i en eller annen form. Saltlaker har nylig hatt en gjenopplivning i den kulinariske verden, spesielt i bakgården og konkurransegrillsirkler. En god saltlake kan bidra til å øke fuktighetsinnholdet i kokte proteiner. Hvis det tilsettes smaksstoffer, kan de også brukes til å forsterke smaken av kjøttet eller fisken. En marinadesprøyte hjelper deg med å smakssette hele kjøttstykket, og ikke bare utsiden.
Selv om saltlake noen ganger kan sammenlignes med marinader, er de veldig forskjellige. Marinader bruker syre og smaksstoffer. Dette resulterer i at noe marinadesmak overføres til kjøttet. De hjelper egentlig ikke med å mørne kjøtt slik mange tror. De fleste marinader påvirker bare overflaten av kjøtt og trenger sjelden dypere enn en kvart tomme.
Saltlaker bruker ingen syre i tilberedningen. De er avhengige av fysiske prosesser som diffusjon og osmose i stedet for å "trekke" seg inn i kjøttproteinstrukturen. Dette gjør de ved å ta med seg smaksvæsken. Resultatet er kjøtt som har høyere fuktighetsinnhold og er saftig og smaksrikt.
Tagger | saltlake, lakesprøyte, saltvannssprøyte, marinade sprøyte, sprøyte, marinade, marinering |